anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa scap de burta? De grasimea de sub burta si solduri? Spuneti-mi niste exercitii de modelare a corpului... apropo eu am 14 ani si 50 de kg iar peste ceva timp am sa ma duc la mare si vreau sa mai slabesc putin. Cum?
Dau FUNDA

Răspuns Câştigător
| Matthew11 a răspuns:

Ca sa slabesti in primul rand sa nu mananci fainos, prajit si dulciuri ele sunt cele 3 lucruri la care trebuie sa le uiti, in al doilea rand trebuie sa faci exerciti si nu neaparat la sala, te sfatuiesc sa faci exercitile pe care le faci tu la ora de sport...asa poti scapa repede...dar daca mananci dulciuri sau ceva fainos ati zic din propia experienta ca nu vei slabi. Aaa si uitat vei avea simptome de greata( voma), vei avea stari de nervi si te va lua ameteala. Sper ca ti-am fost de ajutor... Funda! happy

2 răspunsuri:
| Zyzz777 a răspuns:

Iti va fi foarte greu sa faci totul singura. Este recomandat sa consulti un antrenor fitness. Du-te la o sala de forta si spune-i antrenorului exact ce fel de exercitii vrei sa faci si va sti ce sa faca cu tine. Intr-un rezumat, iti trebuie o dieta bine pusa la punct, fara grasimi si foarte putini carbohidrati. Iar ca exercitii ai putea sa incepi prin a alerga ZILNIC, si nu uita sa bei apa (e foarte importanta si cand vrei sa slabesti, dar trebuie combinata cu activitatile fizice). Iar la sala poti face acele "exercitii de modelare" pe care mai mult ca sigur le va sti antrenorul.

| DomnulKat a răspuns:

Alergi pui, alergi, ridici greutăți, mănânci sănătos, nu mai bagi la shaorma în tine.