| Dangel a întrebat:

cum sa imi afirm la fotbal talentul in fata antrenorului, cand toti colegii imi spun sa doar pasa si ma iau la injurat daca tin mai mult mingea de 3 secunde. Am mare nevoie de sfaturile voastre ca vreau sa incep o cariera mai ales ca am facut 611 jonglerii, totusi stiu ca jongleriile nu ajuta in fotbal prea mult dar chiar am nevoie de niste sfaturi ca sa ma integrez, mai ales ca mi-au fost stricat 2 inceputuri exceptionale la 2 echipe (F.C Vaslui Junior si LPS Vaslui) din cauza notelor. Ma puteti ajuta? Multumesc aniticipat big grin

Răspuns Câştigător
| BeHappyOriceArFi a răspuns:

De ce trebuie sa ii asculti pe ceilalalti si sa le dai pasa,tu joaca acolo si da-le pace,injurai si tu pe ei,mai ales daca stii ca joci mai bine ca ei,si ca sa iti arati talentul in fata antrenorului trebuie sa ii arati ca stii juca fotbal,normal ca daca tu dai pase mereu el nu vede nimica,bagate la minge, da goluri la greu si fa-le in ciuda la ceilalalti, tu joaca cum stii si ai incredere in tine, lasa-i pe ceilalti, ei iti spun sa le dai pasa findca sunt gelosi pe tine si bineinteles foarte prosti.

1 răspuns:
| ouuyz a răspuns:

Încearcă sa ții mingea cat de mult la tine, ii faci pe adversarii tai, iar când ești la 20 m de poarta șutezi cu șiretu din prima! Aceasta tactica mi-a adus mare succes, ca mijlocaș central!
In privința cu înjurăturile, încearcă sa nu le bagi în seama.
Sper ca ți-am fost de foloswinking