| doareustreet a întrebat:

Buna,
cum sa imi cresc muschi de la abdomen cat mai rapid si sa scap de grasime... sa am un abdomen definit? ceva diete

Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

Http://www.twohundredsitups.com/
Mananca si corespunzator, altfel doar slabesti, nu faci si muschi.
Bafta:D

| Ommmmmffffffgggggg a răspuns:

Poti sa faci genoflexiuni, si alte exercitii daca nu urmezi un regim corespunzator ( legume, fructe, oua )

| ElyLexii a răspuns:

Uite aici niste exercitii care te vor ajuta daca le faci de vreo 2 ori in fiecare zi: http://www.youtube.com/watch?v=nvPW0v5hnZQ Succes!

| RexCuParuCret a răspuns (pentru ElyLexii):

Da abdomenu nu are nevoie de pauza ca si ceilalti muschi?
Cum sa nu oferi pauza fix din cauza asta nu vor creste...

| NDC12 a răspuns (pentru RexCuParuCret):

Ba da, are. Abdomenul il poti lucra si de 2-3 ori pe saptamana dar are nevoie si de pauza.

| JohnnyBi a răspuns (pentru RexCuParuCret):

Nu te supara...e genul ala "am vazut pe jiutub si asa e". genul de om care crede ca de la proteine pica pielea...ai dreptate. nu faci pauza, nu cresc

| JohnnyBi a răspuns (pentru ElyLexii):

Le faci de 2 ori in fiecare zi si...nu cresti niciodata. abdomenul este o grupa musculara mica, poate fi foarte usor supraantrenata, de aceea are nevoie macar de 48 de ore de pauza intre antrenamente. la muschi "mai mult" nu inseamna niciodata "mai bine", decat daca stii ce inseamna mult. de la subantrenament la supraantrenament este o linie mica, dar poate strica orice sansa de a face muschiul sa creasca, si 1 data la maxim 10 ore = mult prea mult.