Bicicletă medicinală? Serios? Dacă tot vrei să slăbești lasă lenea și ieși afară, cu o bicicletă reală.
Conteaza si metabolismul, in zilele in care faci sport corpul are metabolismul mai rapid si arde mai multe calorii in restul zilei ( chiar stand degeaba ) decat intr-o zi fara antrenament. Alergatul e mai bun decat bicicleta in privinta asta. De aceea conteaza mai mult ceva care implica tot corpul, cum ar fi alergatul sau tae bo.
legat de vergeturi ti s-a raspuns deja.
Si aia conteaza cel mai mult deoarece nr. de calorii arse la un antrenament este irelevant, 500 de calorii e destul de putin ( un kg are 8000 ).
Nu va mai certati!
Https://www.topfitness.ro/bicicleta-stationara/, te rog sa citesti acest articol. Si dupa sa ne spui ce parere ai de bicicleta medicinala
Eu n-am folosit bicicleta medicinala pentru a slabi, ci am facut exercitii de pe internet care mi-au fost de folos si inca continui sa le fac pentru a ma mentine.Cat despre vergeturi, ele iti pot aparea in caz ca slabesti brusc dintr-odata un numar mare de kg, insa la tine nu e cazul.Continua cu miscarea, de 3-4 ori pe saptamana este de ajuns.De asemnea sa urmezi si un regim pentru a avea rezultate mai bune, consuma multe fructe si legume, iaurturi, migdale, nuci.
Sper ca te-am ajutat!
Orice include miscare conteaza, insa nu bicicleta este cea mai eficienta.Alergatul este cel mai bun, lucrand mai multi muschi.Rezultatele nu vor aparea imediat, ci incel putin o luna.Vergeturile apar cand slabesti prea repede si/sau cand nu ai in corp tot ce iti trebuie(vitamine, minerale).
Eu unul am folosit bicicleta dar nu mi s-a parut foarte eficienta.In fiecare zi ma duc cu bicicleta personala la sala si mai alerg din cand in cand. Avand in vedere ca esti fata uita-te pe youtube la ceva tae bo, aerobic sau du-te si mai alearga si prin parc odata la 2-3 zile cate 10 minute la inceput, iar apoi maresti timpul. Sper sa iti fi fost de ajutor.Mult succes!
Eu am facut exercitii cu bicicleta medicinala si nu patesti nimic doar ti se tonifiaza muschii.
Alergatul e foarte bun dar nu pentru toata lumea deoarece cei mai grasuti si aici nu vb de cateva kg 3-4 de care vrem sa scapam ci de la 10 in sus are mari consecinte asupra articulatiilor va omoara genunchii si gleznele deci nu nici bicicleta nu te scapa de fortarea genunchilor si a gleznelor dar e mult mai ok decat alergatul s-au banda de alergat in plus bicicleta lucreaza mult mai multe grupe de muschi si nu vor aparea vergeturi si nici piele lasta s-au celulita din pacate banda iti va da vergeturi si cel mai grav la femei banda si alergatul dau variceeeeee.In comparatie cu barbatii femeile au venele mult mai subtiri iar circulatia mult mai lenta pentru o persoana sedentara daca te-ai hotarat ca vrei sa faci spor iar pana acum ai trandavit noi fetele clar tre4buie sa alegem pentru inceput exercitii ce nu ne expune prea mult statului in picioare deoarece circulatia va deveni mai rapida iar pulsul mai rapid deca de obicei iar asta stimuleaza aparitia varicelor un lucru oribil pentru piciorul unei femei si este extrem de dureros asa ca bicicleta da rezultate desigur nu imediate dar functineaza fff bine alaturi de o dieta iar aici e clar pentru fiecare ce ar trebuie sa manance si ce nu fara sucuri apa plata face minuni in timpul sportului beti multa apa pentru ca transpirand nu se slabeste doar se deshyidrateaza iar daca beti multa apa aveti si o senzatie de satietate iar pentru cei ce au organismul mai tare inlocfuiti apa cu ceai verde neindulcit iar inca un mic sfat care ajuta enorm si face ca rezultatele sa fie si mai rapide luati unb accelerator de ardere al grasimilor cel mai bun fiind tinctura de soc si aceasta se ia la randul ei dizolvata intr-un pahar de apa o lingurita pe zi si se bea pe stomacul gol inchide apetitul
AvalohAlyn întreabă: