| Misha4217 a întrebat:

daca practici culturismul te poti dezvolta mai repede/adica ingrosarea vocii, cresterea barbii..sau sa faci sala sau nu.tot asa te vei dezvolta..va rog sa ma lamuriti..multumesc la toti.

10 răspunsuri:
| Eron a răspuns:

Ideea e urmatoare:cei care fac culturism iau steroizi, iar steroizii au acele efecte secundare. Sfatul meu:fa sala, nu te atinge de steroizi! O sa se puna si fara.

| WR104 a răspuns:

Nu are leagatura doar daca consumi anumite substante pentru cresterea in masa musculara poate avea ca efect secundar ce ai spus tu.

| Sup3rN0va a răspuns:

Ce spui tu:ingrosarea vocii, cresterea barbii, ..etc de astea depinde de genetic.
Sunt caracterele trasmise de parinti tai mai departe.
Cu sportu n-are legatura decat dezvoltarea oaselor si a muschilor decat astea ti se vor schimba.

| cristif a răspuns:

Daca faci sala iti dezvolti musculatura! Vocea ti se va ingrosa cu timpul, barba va creste la timpul ei.

| charna a răspuns:

Nu. nici penisul nu ti se dezvolta

| Cosmin86 a răspuns (pentru charna):

Serios? laughing
cred ca nu ti s-a dezvoltat tie creierul de poti abera in halul asta

| charna a răspuns (pentru Cosmin86):

Serios? esti cumva nepotul lui Stallone?

| tigrutacrinuta a răspuns:

Da. se va ingrosa vocea deoarece muschii de la gat fac parte in sala si caile vocale nu prea mai au loc. eu stiu multe despre culturism, dar nu cred ca se creste barba...iar doar muschii se vor dezvolta. De obicei ei ii vor cat un copac si iau creatine, proteine, steroizi.
bafta.

| Melenguesa a răspuns:

Daca faci sala, musculatura creste. Ingrosarea vocii si cresterea barbii nu este afectata in sensul bun sau rau facand sala. Chestiile astea vor creste cu timpul.

| TheLittleGuitarist a răspuns:

Nu cred ca are nici o legatura exercitiile fizice cu ingrosarea vocii sau cresterea barbiei.Si da, se merita sa faci sala dar ai grija sa te si odihnesti ca muschiul este lucrat in timpul exercitiilor dar el creste cand tu te odihnesti de cele mai multe ori cand dormi.Si ai grija la alimentatie. Funda?happy

Întrebări similare