| rhino50 a întrebat:

Buna,daca urmez alimentatia, antrenamentu si iau suplimentele de la mega proteine pentru ectomorfi se vede ceva rezultate intr-un an(la masa musculara ma refer)
http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html er)
Sau recomandatimi voi ceva, am 17 ani 70 kg 1.70 inaltime.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Ectomorf - deci ai nevoie de un Gainer.
Cat despre produsul ce l-ai scris tu acolo, nu stiu, nu cunosc produsul dar firma ON e firma buna. Eu ectomorfilor le recomand : ON Serious Mass, Gfx-8 ( pro nutrition ) sa arunci o privire si peste astea 2.

8 răspunsuri:
| AntrenorFitness a răspuns:

Pro complex gainer http://www.megaproteine.ro/......ner-2-3kg/ se potriveste la inaltimea, greutatea si varsta ta. Respectand programele de nutritie (calitatea, cantitatea si orarul dintre mese) antrenamentul ( 3 aparate, 4 serii, 6-8 repetari pe grupa musculara, o grupa mare si o grupa mica pe zi/antrenament) cu siguranta vei avea rezultate. Multa bafta!

| adrianadi97 a răspuns:

Se vede rezultat urias in 6 luni frate.Un vecin de al meu foloseste Super Mass Gainer, il stiu de cand avea 60 kg, acum are aproape 90 si a facut sala decat 2 ani.Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru adrianadi97):

Alt copil mic

| rhino50 explică (pentru Cosmin86):

Cosmin lasa-l acuma si pe el sa zica ce a inteles, eu am pus o intrebare nu trebuia sa il critici daca tu te pricepi in domeniu lasa-i si pe altii sa iti dea cu parerea oricum eu dau funda la raspunsul care mi se pare cel mai bun.
Nu iti zic asta in parere de rau da nu are rost sa-i critici pe restul mai nepriceputi pentru ca iti faci dusmani fara rost.

| Wehes a răspuns (pentru rhino50):

Il doare pe Cosmin in c..r de funda.
Sa pricep, iei suplimentu respectiv timp de 1 an sau cat timp?!

| rhino50 explică (pentru Wehes):

Nu,de acuma as vrea sa incep

Am inteles dar ma refer cat timp vrei sa il iei?
Intreb pentru ca mai sunt cativa care vor sa ia Suplimente timp de 1 luna si sa ajunga ''Mari''.
Daca iei timp de 1 an normal ca o sa ai rezultate.
Ce tip somatic esti?!

| rhino50 explică (pentru Wehes):

Am scris ca sunt ectomorf, si dupa cum am mai zis vreau sa iau serios nu asa pe 1 an, o luna(sa imi schimb stilu de viata). Bugetu ar fi de 200-250 lei pe luna pe suplimente si restul, cei de la mega proteine au zis sau iau http://www.megaproteine.ro/......ner-2-3kg/
pentru ca ei au zis ca ajunge asta pentru varsta mea... acum nu stiu ce sa zic nu contine asa multe proteine, calorii ca si Serious Mass si mai e o chestie nasoala pentru mine ca sunt ectomorf am perioada intre mese cam mare 3-4 ore...pe perioada scolii nu pot face mari shimbari in alimentatie dar in vara am sa mananc la ore fixe si 5-6 mese pe zica acuma la scoala nu o sa imi aduc cartofii cu carne sau ceva de genu:)
Sau recomandatimi voi ceva...

Ectomorf - deci ai nevoie de un Gainer.
Cat despre produsul ce l-ai scris tu acolo, nu stiu, nu cunosc produsul dar firma ON e firma buna. Eu ectomorfilor le recomand : ON Serious Mass, Gfx-8 ( pro nutrition ) sa arunci o privire si peste astea 2.