| Iubibila01 a întrebat:

Dau funda :X! Deci as vrea niste exercitii pentru un fund mai bombat, dar care stiti ca functioneaza. De exemplu, pot ajunge de la 86cm (cat am acum), pana la 90? Sau sa mai creasca macar putin...va rog multwinking. Eu am 17 ani si inaltimea de 1, 57, si vreau sa am un fund frumos...

13 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Lasa ca si acum il ai frumos la 86 cm, apropo ma lasi sa pun mana?

| Iubibila01 explică (pentru hummer24):

Nu laughing)

| hummer24 a răspuns (pentru Iubibila01):

Ok nu pun mana, doar ma uit :) uite aici un exercitiu dar sa fii atenta, trebuie sa ti spatele drept si genunchii exact ca in video-ul asta :
http://youtu.be/hmntVEytqHQ

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Genoflexiuni,fandari,etc orice exercitiu care lucreaza si in care folosesti picioarele. Orice exercitii ai folosi, fund calumea si bombato sa ai cand atingi 100-105

| Robieski a răspuns:

Stiu ca ar merge ca sa-ti faci un fund mai mare daca stai intinsa si apoi trebuie sa asungi cu capul cat mai apropiat de picioare!

| All3xAssAssInnSS a răspuns:

Pai are dreaptate robieski stai intinsa si sa duci capu intre genunchi si asta merge si cand te doare spatele.laughing

| Anndreass a răspuns:

Nebuno vrei sa ai fundu mai mare vino la mine til fac eu dar nu fundu si gauricalaughing glumesc pai poti incerca multe genoflexiuni sa stai cu capu intre genuchi fund bombat.laughing sau ar merge si prima varianta e mai buna sa sa stii

| Iubibila01 explică (pentru Anndreass):

laughing Mai bine nu, prima varianata! laughing

| Anndreass a răspuns (pentru Iubibila01):

Alegi prima varianta?laughing

Nu!laughing

| Anndreass a răspuns (pentru Iubibila01):

Macar imi dai si mie id tau de mess pleazeebig grin

Maria.corina94@yahoo.com laughing

| Calm78 a răspuns:

Buna.
Genuflexiunile și îdreptările sunt niște exerciții foarte bune pentru fese. Uite un link care te-ar putea ajuta: http://fitclub.ro/......citii-fese