| Anca124b a întrebat:

Bună! De 2 săptămâni sunt la asa zisa dieta și am slăbit 3 kg.Dar mi se pare puțin, ma așteptam la mai mult.Am eliminat dulciurile și ce e nesănătos sa zic undeva la 90%, câteodată mai fac și excepții. Sport, merg zilnic undeva la 30 de minute și când ajung acasă exercitii dar nu prea multe. Oricum, mi se par puțin doar 3 kg.Ce as putea sa fac sa slabesc mai multe în următoarele 2 sapt?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand tii dieta nu faci exceptii, ca nu slabesti cat ar fi corect, de aceea ai slabit numai 3kg.
Ori te tii serios de dieta si nu mai trsiezi, ori nu, ca risti sa colapsezi si sa pui 6kg inapoi.

| Violleta2022 a răspuns:

Elimina complet dulciurile, sucurile si toti carbohidratii si vei vedea ca poti slabi mai mult.
Dar nu ai voie sa trisezi deloc, ca nu rezolvi nimic si risti sa colapsezi.
Cat priveste sportul, ar trebui sa alergi cele 30 de minute, ca arderile sa se intensifice, fiindca vei da de faza de platou acnd nu vei mai slabi deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jogging, eventual dans.

| iVlad27 a răspuns:

Salut.
Sunt in situatia opusa dar amandoi stim ce trebuie sa facem..doar sa dublam eforturile..mai redu din acel 90% si mai adauga la acele 30 minute. usor de zis stiu..dar..nu e alta cale.

O zi frumoasa.