| Ionela_Ione_2000 a întrebat:

Bună, de 2 zile am început să iau pastile pentru slăbit S-line Sistem 20+, a mai luat cineva? Imi puteți vă rog spune riscurile acestor pastile și niște păreri

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Afecteaza ficatul, inima, de slabit -slabesti prin reducerea masei musculare, scade rata metabolica, dupa slabire te vei ingrasa rapid, daca vrei sa slabesti sanatos intra aici http://sa-slabim-sanatos-impreuna.blogspot.ro/\

stii ca toate studiile reflecta ceva, omul daca nu este ajutat din exterior si de propria vointa se adapteaza si se mentine o viata, totul pleaca de la creier

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Nu lua mai mult de una pe zi, poți încerca să iei o perioada, dar dacă nu vei vedea rezultate, mai bine renunță.Nu mai mânca pâine ca să slăbești succes!

| RAY a răspuns (pentru Floreenofficial):

Painea este sanatoasa, o mancam de mii de ani, painea nu ingrasa

| aXy99 a răspuns (pentru Floreenofficial):

Are 260 kcal pe suta de grame, cum sa te ingrase? laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru aXy99):

Poate sa aiba si 700 kcal pe suta de grame, daca mananci a.i. sa nu depasesti cat consumi intr-o zi (aprox 2000 la un om normal, mai mult la un sportiv) nu ingrasa.

| aXy99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu stiu foarte bine asta, dar majoritatea au impresia ca painea ingrasa, de unde deduc ca in opinia lor are multe kcal (ca daca avea putine nu prea putea sa ingrase, e greu sa mananci multa paine).

| HadesSs a răspuns:

Doar o blonda putea sa dea banii pe asa cevalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti scade iq-ul