"burta, îmi stă așa umflatica... nu înțeleg de ce e așa. Aveți idei?"
constructiv, așa ești tu, mai durdulie. Ei și?
Păi nu sunt durdulie, tocmai asta am zis, am 58 de kg la 174 cm
Asta e constructia ta genetica, nu ai ce-i face, obisnuieste-te asa, ca nu e nici o problema.
Nu te mai juca cu greutatea ca s-ar putea sa dai de boli daca te mai joci asa sa tot slabesti, lasa naiba burta cum e si vezi de viata asa.
Lucreaza-ti abdomenul, mai ales mușchii din partea inferioara. Nu ca să ajungi sa ai pătrățele ci pentru că dacă tonifici musculara din acea zona îți vor tine stomacul mai ascuns în cavitatea abdominala.
Daca nici asta nu funcționează e posibil sa fie nevoie de niste schimbări în regimul alimentar, ceva te balonează. Poate n-ar fi rău să vorbești și cu un nutriționist sa optimizezi digestia.
BMI-ul este doar o formula matematica facuta sa mearga in general. Din cauza ca formula nu ia in considerare detalii individuale exista oameni care arata grasuti desi sunt la un BMI considerat normal iar altii par ok desi au un BMI urias. Practic, toti culturistii sunt obezi daca te iei dupa BMI.
Diferenta intre categoriile alea de persoane este masa musculara. Cel mai probabil problema ta este ca ai foarte putina masa musculara si destul de multa grasime subcutata. Nu stiu cat de mare e problema estetica pentru ca nu te vad dar nu cred ca abdomenele o sa ajute la ceva. Ai nevoie de un program serios de sala pentru crestere masei musculare.