Http://www.airsoft.ro/UMAREX-RUGER-P345--GNB--CO2--BLACK_6061 RUGERP345 e destul de bun și la un preț Ok plus ca Primești si ochelari de protecție 100 de bile. mi am dat și eu comanda zilele astea trebuie sa vina...
Salut! Sunt destul de priceput la airsoft.Primul meu pistol a fost un beretta taurus 92, full metal, blowback pe co2. Dupa am cumparat un Colt M1911, full metal, blowback pe co2 si un sig sauer p226 full metal, blowback pe co2.Toate acestea au mers extraordinar.Preferatul meu este pistolul beretta si ti-l recomand.
Intre 200-300 lei iti recomand beretta m9 din abs.Stiu ca corpul nu este din metal dar un prieten de al meu il are si merge si arata super.
Intre 300-400 iti recomand walther p99 metal slide.E un pistol foarte bun in meciurile de airsoft.Are precizie si putere.
Toate pistolale peste 400 lei sunt bune.
Acum sa raspund la intrebarea principala).
Eu zic sa mai pui bani sa cumperi un pistol cu blowback pe co2 care sa aiba macar slide-ul din metal.P.S.:Cumpara de pe "Airsoft Cluj" ca e cel mai bun magazin.
Dar si revolverul acela e pe co2 pe hartie zice ca are o putere de 4jouli si viteza bilei de 200m/s... Sau e overkill?
Oricum am mai vazut un sniper (AGM l96). Acela ar fi bun pentru inceput?
200 m/s! nu te primeste nimeni la un meci de airsoft cu un pistol cu putere asa mare.Foarte periculos.Sniper-ul e excelent! Are tot ce trebuie.Ar fi o decizie foarte buna sa-l cumperi.Un avantaj ar fi ca e manual si nu trebuiebsa cumperi gaz sau co2.Un dezavantaj ar fi greutatea(3600g).
Aproape 4 kg nu ar fi vreo problema pentru mine..ms de raspuns
Cipi1212 întreabă: