Dintr-un plic nu patesti nimic. Nu o sa vezi nici o diferenta
Carnitina ajuta la arderea grasimilor, poate a confundata cu Creatina care este pentru masa musculara.
Numai lua toate prostiile, suplimentele pentru masa musculară se iau numai dacă faci sală, n use iau aiurea în tramvai. Vrei să te îngrași vezi un nutriționist sau endocrinolog.
Eu am facut sala.de asta spun a am fibra..eu eram mai slabut de felul meu si acum pit sa spun ca arat oki dar vreau sa pun si cv "grasime" sa zic asa ...sa fiu mai umflat. exercitii fac si acasa flotari exercitii cu haltera .abdomene.ca pe la sala nu prea am timp sa mai merg.in cncluzie ce zici sa iau L Carnitin g
Da, carnitina ajuta la arderea grasimilor. Este stric pentru slabire.
Incearca cu creatina, sunt la fel plicuri instante. Dar ai grija ca este greu de asimilat. Iti trebuie un stomac foarte bun. O sa-ti dai seama daca organismul tau nu o suporta cand o sa ai crampe musculare abdominale sau te pune pe WC dupa ce o folosesti.
Sau daca iti permiti poti folosii creatina mai de calitate, monohidrata sau care-alkayne. Un tip de creatina care este asimilata direct in sange si o pote folosii toata lumea.
Poti incerca gainere.Sunt ideale pentru cresterea rapida a masei musculare.
Gigant pro mass sau gfx-8 sunt mai accesibile ca pret.
Acum asta e pentru un prieten daca vrea sa ia carnitina cat timp trebuie sa foloseasca acest produs pentru a vedea ceva diferente?
Orice supliment nutritional trebuie folost cel putin o luna pentru a aparea rezultate. Eu unul ii recomand sa-l foloseasca 2 luni.
Aha....ms
In locul tau m-as duce acum si i l-as baga pe gat.L-carnitina este pentru slabit
anonim_4396 întreabă:
Georgianabb întreabă: