| Alex66 a întrebat:

Buna ...de curand mi-am luat un pliculet de l-carnitin instant.Eu sunt mai slabut sa zic asa adica numai fibra.eu vanzatoarei i am aspus sa-mi dea ceva pentru masa musculara. daca iau acest produc slabesc?(adica pentru arderea grasimilor scrie pe pliculetz) ce imi recomandati sa incerc produsul? ps(eu vreau aa pun unpik de grasime...masa sa zic asa) happyastept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Daca esti doar fibra in niciun caz nu ai nevoie de l-carnitina happy

9 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Dintr-un plic nu patesti nimic. Nu o sa vezi nici o diferenta laughing

Carnitina ajuta la arderea grasimilor, poate a confundata cu Creatina care este pentru masa musculara.

| Azµre a răspuns:

Numai lua toate prostiile, suplimentele pentru masa musculară se iau numai dacă faci sală, n use iau aiurea în tramvai. Vrei să te îngrași vezi un nutriționist sau endocrinolog.

| Alex66 explică (pentru Azµre):

Eu am facut sala.de asta spun a am fibra..eu eram mai slabut de felul meu si acum pit sa spun ca arat oki dar vreau sa pun si cv "grasime" sa zic asa ...sa fiu mai umflat. exercitii fac si acasa flotari exercitii cu haltera .abdomene.ca pe la sala nu prea am timp sa mai merg.in cncluzie ce zici sa iau L Carnitin g

| Azµre a răspuns (pentru Alex66):

Nu știu ce să zic, mai bine vezi și un medic, suplimentele astea sunt cu dus întors, ori fac bine ori fac rău organismului...

| mihaitaLGP a răspuns:

Da, carnitina ajuta la arderea grasimilor. Este stric pentru slabire.

Incearca cu creatina, sunt la fel plicuri instante. Dar ai grija ca este greu de asimilat. Iti trebuie un stomac foarte bun. O sa-ti dai seama daca organismul tau nu o suporta cand o sa ai crampe musculare abdominale sau te pune pe WC dupa ce o folosesti.

Sau daca iti permiti poti folosii creatina mai de calitate, monohidrata sau care-alkayne. Un tip de creatina care este asimilata direct in sange si o pote folosii toata lumea.

Poti incerca gainere.Sunt ideale pentru cresterea rapida a masei musculare.
Gigant pro mass sau gfx-8 sunt mai accesibile ca pret.

| Alex66 explică (pentru mihaitaLGP):

Acum asta e pentru un prieten daca vrea sa ia carnitina cat timp trebuie sa foloseasca acest produs pentru a vedea ceva diferente?

| mihaitaLGP a răspuns (pentru Alex66):

Orice supliment nutritional trebuie folost cel putin o luna pentru a aparea rezultate. Eu unul ii recomand sa-l foloseasca 2 luni.

| Alex66 explică (pentru mihaitaLGP):

Aha....msbig grin

| Veleno1 a răspuns:

In locul tau m-as duce acum si i l-as baga pe gat.L-carnitina este pentru slabit