| Vicaaaaa a întrebat:

De la vârsta de 5 ani tot fac sport. Am făcut până la 11 ani atletism și de la 11 la 13 handbal. O slăbiciune a mea e că nu știu să mă bat. Nu promovez bătaia. Dar am un idol. Acela Andrei Stoica care face kickbox. Și de 2 luni mi-a venit în cap ideea sa fac și eu kickbox sau box depinde. In oras la mine, nu prea sunt sali dotate cu echipamentul adecvat dar, in iulie plec la mama mea in Anglia și voi face acolo. Vreau sa vă întreb (pentru cei care au experiență) cum e viața de unui sportiv care face box? Și apropo sunt fata. Sunt mai ambițioasă cum n-am fost niciodată și chiar vreau sa fac o cariera din asta. Apropo am 40 de kg ce trebuie sa fac ca sa îmi întăresc masa musculara? Care sunt avantajele și dezavantajele acestui sport? Vreau să știu cât mai multe

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Cum este viata unui boxer? Ca si cea a unuia care nu practica box.Cu diferenta ca primul face box.Aici nu ai cum sa te pronunti.Musculatura o sa ti-o intaresti prin antrenamentul ''regular'' de box.O sa mai lucrezi si cu gantere de greutate mica (1-3kg in general).Zic gantere mici pentru ca nu ai nevoie de masa musculara mare.Avantaje-dezavantaje.Aici tine de subiectivism.Parerile celor care practica si iubesc acest sport or sa difere de ale sportivilor si nu numai care nu plac boxul.Sa spunem ca vei practica acest sport fara a ajunge un ''star'' in lumea boxului.Pentru ca putini ajung sa aiba o cariera din asta din cei care practica. Avantajele basic sunt ca increderea de sine iti va spori considerabil, rezistenta fizica la efort de asemenea, imunitatea de regula creste pentru ca sportul=sanatate.Dezavantajele (mai ales ca fata) vor fi vanataile frecvente, accidentarile, drumurile la spital pentru copci (deseori la arcade), durerea in general pentru ca vei fi nevoita sa o suporti zilnic.