| Kskxhiapq0292847ksk a întrebat:

Bună, de mâine vreau sa încep sa ma duc la sala. Vreau sa ascult muzica la căști cât timp îmi fac antrenamentul dar nu știu unde sa îmi țin telefonul, nu as vrea sa îl țin în buzunar pentru ca ar fi riscul sa îmi cada.Multumesc pentru sfat.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu esti singur/ă acolo si nu cred ca te vor lăsa cu căsti, tu trebuie sa fi atent/ă la sfaturile unui instructor nu sa asculti muzică nu esti in filme, alea din filme fac fictiune nu se antreneaza cu adevarat, dar aici e real tot ce faci si daca nu esti atent / ă la sfaturile instructorului degeaba dai banii, asculti muzica acasa nu unde esti cu oameni care vorbesc cu tine si tu nu auzi decat muzica in urechi, telefonul il lasi acasa sau in vestiar sub cheie cit faci antrenamente ca il scapi pe jos il spargi si se alege praful de el, posibil sa nu te lase cu telefon in sala de fitness, esti fată sau baiat? Ce varsta ai?

| T3PdAe a răspuns:

Iti recomand sa-ti iei o bluza de trening care are buzunar cu fermoar, pe langa ca te ajuta sa nu-ti cada sa ti-se sparga, te ajuta si sa te încălzești mai mult cand delui efort si arzi mai multe calorii. Daca nu, pune-l si tu prin preajma ta, eu cel putin asa fac.