| MARGARETA199734 a întrebat:

Buna
De un an jumate ma chinui sa scap de burta lasata de o nastere, am 1.56 si 58 de kg, am o burta de parca sunt gravida in 5 luni, am 21 de ani dar imi este rusine sa ma uit in oglinda!
Am renunțat la dulciuri, mancat seara, carbogazoase, carbohidrați, sport nu pot sa fac, o las mai moale cu efortu
De la 58 nu urc nici nu scad, am 7 luni de cand stagnez
Nu stiu ce sa mai fac, am sunat zeci de antrenori imi da diata cu 500- 700 ckal pe zi, vor sa omoare laughing))
Ce sa fac? Ce sa mai incerc?
Na gândesc si la o liposucție in cel mai rau caz, dar asa nu raman!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Margareta, pentru tine exista o dieta perfecta, Dieta Pierre Dukan!
Manaci pe saturate si slabesti vazand cu ochii!
Este dieta favorita a actorilor de la Hollywood si te asigur ca da rezultate imediate!
Uite aici:
http://www.dieta-dukan.co/etapa-de-atac

Un sfat: nu fa liposuctie care-i foarte dureroasa si urata, in plus fiind nevoita sa mai faci o operatie estetica dupa aceea, care sa-ti scoata pielea care-ti va atarna dupa liposuctie.
Esti mult prea tanara si poti sa-ti revii cu mare succes la greutatea si corpul de pe vremea cand erai fecioara, doar cu dieta si exercitii fizice.
Te asigur ca poti! Fara sa te infometezi, dimpotriva, mancand multa proteina (carne, oua, ham, pate, ficatei) si eliminand carbohidratii si zaharul din viata ta.

| alin131 a răspuns:

Mai, daca esti sanatoasa si singurul discomfort este marimea burtii pot face exercitii si dieta si mai multe. Sanatoasa sa fi sa ai grija de copilul tau si sa fiti toti sanatosi si fericiti.

| PanaitAnaSofia a răspuns:

Eu am 1.52 și 35 kg (bine, am 13 ani dar ca înălțime nu e nu știu ce diferență).Îți recomand aplicația de slăbit "Lose weight in 30 days"(sper ca am zis bine), implică exerciții, nu sport ca alergat, sau altceva.Baftă!