| A0n1mUL a întrebat:

deci am 15 ani 1.83 70 kg si umblu de 1 luna jumate la sala deci sala de aia unde ridici greutati de culturism stiti voi. am u program bun ma mai ajuta beieti de acolo si ma descurc.
dar dupa o zi de antrenament am vb cu un baiat cel mai bun de acolo mi se pare. si la sfarsit mi-a spus daca vreau sa imi spuna secretul cum sa faci muschi,...
eu am zis ca da
si mie zis ca trebuie sa mananc de 4-5 ori pe zi sa dorm bine si sa ma duc doar 4 zile la sala pe saptamana. si sa fac cate 3 seri la 3 aparate diferite.
este adevarat? mi-a zis bine?
cum sa fac ca sa imi creasca muschi cat mai repede fara sa iau proteine.
si vreau sa mai stiu daca ma masturbez zilnic afecteaza musculatura.
multumesc dau funda.
ps: nu radeti de ultima parte toti avem vici...

6 răspunsuri:
| YoSiAtat a răspuns:

Cred ca te-a invatat bine. Daca te masturbezi zilnic nu iti afecteaza musculatura, doar esti mai slabit din punct de vedere energic(al vitalitatii).

| Iadhira a răspuns:

Presupun că eşti băiat, deci posibil să-ţi fi zis bine dacă ştii şi tu ce să manânci de 4-5 ori pe zi, adică nu fast-food-uri, prăjeli, excese de zahăr şi sare, ci multe fructe, legume, ciorbe, cartofi fierţi, carne de vită fiartă. Pe zi e important să faci mişcare măcar o jumătate de oră, deci mai bine ai merge la sală în fiecare zi dar nu stai foarte mult şi la orice aparat care crezi că te ajută. Dacă te masturbezi... cred că chiar te ajută la musculatura antebraţului şi e cam ciudat viciul ăsta pentru vârsta ta. Succes, sper că te-am ajutat.happy

| rares_8637 a răspuns:

Da a zis foarte bine incearca sa mananci de 5 6 ori pe zi. mananca foarte multe fructe si cel mai important incearca sa nu mananci cartofi prajiti, dulciuri, sucuri. mananca multe salate.cand margi la sala alearga 10 minute pe banda. pentru cardio si incepeti seriile. cel mai bine e sa mergi o zi si o zi pauza.incearca luni sa faci piept si triceps 3 serii de cate 15 repetari miercuri spate si biceps la fel tot 3 seri de cate 15 joi abdomen si picioare 3 serii de cate 15 si cam atat si inainte de antrenamente bea multa apa

| ProCulturism a răspuns:

Salut!
Ma bucur ca ti-ai propus sa mergi la sala! Ce ti-a spus acel baiat este adevarat! Un somn calumea(8-9 ore) si 4-6 mese pe zi combinat cu un antrenament pe masura iti vor transforma foarte repede corpul, de ordinul saptamanilor!
Trei sedinte in care antrenezi alte grupe musculare sunt destule. In legatura cu seriile, cel mai bine e sa experimentezi tu si sa vezi cum iti va merge cel mai bine.
In legatura cu repetitiile pe serie, 8-10 repetitii cresc cel mai eficient muschii.
Masturbarea nu e un viciu, e o metoda de a elibera tensiunea sexuala! Daca tu simnti nevoie fa-o! Nu afecteaza musculatura, in cel mai rau caz iti da o stare de oboseala!
Mai multe detalii pe http://proculturism.com/! Nu uita sa te abonezi (in dreapta sus) pentru mai multe articole interesante!
Succes!

| AbsK a răspuns:

Un creier nu se lucreaza la sala! La varsta ta ar trebui sa lucrezi la materia cenusie, nu la muschi. sfatul meu!

| kobra12 a răspuns:

Mah si eu fac culturism dar totusi concentreaza-te doar pe muschi nu p mast nu afecteaza.