| Dublu0 a întrebat:

Buna dimineata. Totul a inceput cand un amic mi-a dat niste meciuri sa le pariez. meciurile erau pauza/final si scor corect dar si alte cote formate din 4-5-6 mecirui.
Spre surpinderea mea, unele au iesit. Amicul meu, mai si vindea meciurile alea. asa ca am zis sa incer si eu. le ceream 25 lei. 50. prin paysafe, depinde de meci si de incredere. Unele meciuri erau cu banii inainte, pentru ca prietenul meu avea foarte mare incredere in ele.

Am dat cateva zile asa. am facut "profit" 100 lei. mai mult am facut din meciuri in sine. Si ieri dimineata, primesc un mesaj de la domn care spunea asa.
" Stiai ca Politia Romana si cu SRI au deschis o ancheta in ceea ce priveste meciurile "fixe"? Si surpriza e ca si eu lucrez la politia romana. Asa ca. pregateste-te, pana maine dupa-amiaza (adica azi ar trebui sa fie asta) vei fi luat, iar dosarul penal va fi cel mai mare meci "fix al tau."
I-am dat block, nici nu prea l-am bagat in seama. Peste 2-3 minute, primesc mesaj de la un alt domn pre care nu-l aveam la prieteni, care spunea: " Degeaba ii dai tu block prietenului meu, IP-ul tau a fost salvat in baza noastra de date. fa-ti bagajele, vei sta mult pe la noi".
Intrebarile mele sunt. : Se poate lua IP de pe facebook?
Pot pati ceva? Atata timp cat eu nu am obligat pe nimeni sau nu am furat nimic.

Prietenul meu a zis sa fiu linistit, dar eu nu stiu ce sa mai cred.

Mentionez ca cei doi domni aveau " Lives in Rome" la locatie. erau cu profilurile lor. thinking
Iar eu la facebook am tot da pe hide. happy
Oricum, m-am lasat de chestia asta cu ponturile, sau cau datul meciurilor. N-am chef sa am probleme. Multumesc ca ati citit, si va rog sa-mi dati un raspuns doar daca aveti ceva cunostinte despre asta. Salut.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si crezi ca Politia Romana te avertizeaza pe facebook?