Da. Te-ai fortat aiurea. Ia-o mai usor. Ca nu o sa vezi rezultate peste noapte. Mai bine putin zilnic, decat o data pe saptamana si in rest sa stai in dureri
Cred ca am vazut prea multe video-uri pe Youtube
"Mai bine putin zilnic, decat o data pe saptamana ", muschii chiar asa se antreneaza: o data pe saptamana, maxim de 2 ori o grupa deficitara, cu greutai si mai multe exercitii.
La abdomen spre ex. se fac 2-3 exercitii (nu banalele abdomene) cu greutati!
Cine a zis ceva de muschi?
Pai abdomenul ce e... oase?
Abdomenul chiar poate fi antrenat zilnic. Nu zic ca o fac eu, nu zic ca e cel mai benefic asa, dar chiar poate sa se refaca. Cred ca e singurul muschi care poate face asta. Exista si alte exercitii pentru abdomen foarte dificile fara greutati (crunch-uri si alte variatii).
Se pare ca tu nu faci miscare. Ai facut febra musculara. Iti trece in 4 zile, daca vrei sa treaca mai repede, continua sa fac abdomene chiar daca doare.
Da, este perfect normal sa te doara abdomenul dupa ce ai facut 100 de abdomene daca nu ai mai facut in viata ta, ai pus un stimul pe muschii abdominali cu care ei nu sunt obisnuiti. Nu fa greseala sa faci abdomene sau exercitii zilnice, muschii au nevoie de pauza ca sa creasca, daca tu ii antrenezi zilnic atunci cand mai cresc? 3-4 ori maxim pe saptamana e normal.
Este normal, dar nu te ingrijora, continua si azi, si maine."cui pe cui se scoate ".
Salut!
Abdomenul este o grupa ca oricare alta, daca o vei lucra zilnic, te vei supraantrena si vei ajunge sa ai un regres in loc de un progres, ia pauza cel putin 48h intre antrenamentele de abdomen si incepe cu un volum mai mic, o sa ai rezultate mai bune asa, si pe langa asta, te-as sfatui sa incerci exercitii mai dificile daca poti deja sa faci 100 de abdomene, asta daca nu vrei sa te antrenezi pentru anduranta ci nu pentru crestere in masa musculara. Daca vrei crestere in masa musculara( sa-ti dezvolti cu adevarat muschii abdominali), fa 2-3 exercitii mai dificile cu cate 3-4 serii si maxim 15-20 de repetari, poti mai multe, adauga greutate, bafta!
Da, este normal. Ai facut febra musculara. Toti facem daca nu suntem antrenati. Iti va trece intr-o zi-doua.
Andrei16263829 întreabă: