E diform. nu stiu de ce vrei sa arati asa. ma depaseste. scuze sa iti spun, dar tu nu stii sa scrii corect in romana, eu imi pastrez parerea expusa anterior. vezi-ti de scoala, distreaza-te cat timp esti copil si fa un sport de placere. campion culturism junior acu vreo cativa ani a fost un rus care la 16 ani era pachete. arata impecabil, si acu pe la 20 de ani are probleme cu sanatatea, in afara ca are 150 cm inaltime. calculeaza avantajele si dezavantajele, scrie-le pe o lista si vezi ce vrei de la corpul tau, de la viata ta. eu zic lasa prostiile astea pentru mai tarziu, cand corpul tau isi termina perioada de pubertate, cand esti spre finalul transformarilor hormonale, cand esti apt din toate punctele de vedere sa faci un sport precum e culturismul. e un sport ce necesita in primul rand un corp intr-un stadiu final sau avansat de crestere. tu la 13 ani esti la inceputul pubertatii. eu nu zic acum sala, culturism in sensul lor propriu, ci la tot ce tine de ele: ridicat greutati, obsesia de a te fibra si tot ce tine de un efort sustinut pentru cresterea in masa musculara. intelegi tu? cum sa zic, e ca si cum ai manca florile de mar ca nu mai vrei sa astepti pana creste marul, sau sa mananci marul verde, sa nu il lasi sa se coaca. treaba e ca marul verde e bun, dar nu are nici pe departe gustul sau nutrientii necesari corpului. alta metafora nu am gasit sa iti dau exemplu de ce nu e bine sa incepi de acum cu greutati si prostii.
N-am scris corect ca misa rupt scaunu , si trebuia sa stau in picioare . Pai m-am convins, las sala pe mai tarziu peste 4-5 ani. Pai fara tine nu stiu daca ma oprem din pasul acesta. Mersi de ajutor si Funda. A da si : Sanatatea e mai buna ca toate
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: