anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna din nou! Nu demult am cumparat programul de antrenament P90X cele 12 DVD-uri. Acum fiind vorba, din acelea 12 DVD-uri care/cum le fac?

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Echipament ai? calendar ai? si eu am descarcat programul asta dar nu se compara cu Shaun T - Insanity workout e o gluma pe langa el incearca doar o ora cu el mori

| Comandantul a răspuns:

Din cate stiu programul p90x este de mult cunoscut in tara mai ales de antrenorii de fitness si bodybuilding.Ce sa zic, este ok programul dar cei din video barbatul "ingrasat la comanda" si cel de al 2 lea "cu program prelungit" sunt cam falsi dar asta este marketingul.In fine din cate stiu sunt mai multe categorii cu piept + spate,, umeri + brate, Ab,. Kenpo CardioPlus, Yoga, eu zic sa le combini (nu stiu exact modul de prezentare doar ce imi mai aduc aminte din p90x) brate si umeri apoi yoga dupa spate si piept apoi altceva si tot asa.Stiu ca mai are si pentru diete si acolo este important o dieta echilibrata si din toate proteine + carb + grasimi. Sper ca am putut sa te ajut ai grija de tine si spor la treaba