Bravo, eu iau adidasi de schimb si haine de schimb, ceva bogat in carbo sa nu lesin, prosop, casti, telefon, 2 litri, daca faci sa ai un sampon de corp, parul sa fie scurt, prosop, in rest spor si motivatie
750ml maxim 1l de apă, uneori un shake când am chef, prosop pentru aparate, baie n-am făcut niciodată la sală.
Ai nevoie de:
apa
doua prosoape: un prosop sa te stergi pe fata de transpiratie si unul sa il pui pe aparate
manusi pentru mai multa sustinere
Good luck!
Rabdare, ambitie si un antrenament bine pus la punct. Mintea ta trebuie sa fie conectata cu muschi in timpul antrenamentelor, ai antrenor la sala? cere sfaturi, observa pe ceilalti.
Exercitile fale corect, chiar daca le faci cu greutati mici. Important este sa faci exercitile corect, progresiv vei creste greutatea cu care lucrezi.
spor. vezi ca si atunci cand esti racit si iti curg muci TU trebuie sa mergi sa iti faci exercitile, chiar daca ploua afara chiar daca te lasa iubita... spor
Hei, depinde de corpul fiecaruia si tipul de exercitii.
De exemplu, eu aproape mereu consum cam in jur de 1-2 litrii de apa chiar daca nu exersez pana la epuizare, dusurile din ce mi-a explicat un antrenor, ar afecta exercitiile facute daca ai face dusuri calde, gen inmoaie fibrele tensionate. Am observat ca unii isi iau chiar si milkshake cu ei si il consuma in pauzele dintre seturi, nu inteleg de ce atata graba sa cresti muschii cand oricum daca nu mai exersezi dupa 2 luni incep muschii sa se redreseze si pierzi o parte din progres.
dancapitan întreabă: