| Lylia a întrebat:

Dupa o vacanta in care am stat degeaba si nu am facut aproape deloc miscare, ceea ce a dus la cateva kilograme in plus, m-am hotarat sa ma apuc de niste exercitii fizice. Ieri m-am apucat de antrenament cardiovascular, dar greseala mea e ca nu am facut incalzirea. Acum abia ma misc. Am cerut mai multe pareri, dar unii imi spun ca trebuie sa imi continui antrenamentul pe care l-am inceput chair daca am febra, iar altii imi spun sa fac o mica pauza. Acum va intreb pe voi: ce parere aveti? Antrenamentul de scretching ar fi mai potrivit cat am febra musculara? Si ce as mai putea sa fac ca sa am un corp frumos? (Mentionez ca sunt fata) Dau FUNDA si vot! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AllysaDeea a răspuns:

Cred ca ar trebui sa continui ( ac pe ac se scoate ) chiar daca te doare tot corpul ( stiu cum e ) si pentru a avea un corp frumos sa nu tii niciodata dieta de pe net sau mai stiu eu de unde mai bine nu manca decat 3 felii de paine pe zi fara suc apa minerala si totul va fi bine daca faci si ceva miscare ( sa continui exercitiile...)winking funda pliz

4 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Nu, nu E bine sa te antrenezi cand inca ai febra, ca nu o sa dea rezultate. Poti sa pui niste gheata pe muschi sau sa-i lasi asa ca o sa treaca in 4 zile sau 7 depindewinking
Stretching-ul nu e bun cand ai febra, trebuia sa-l faci pana te apuca de exercitiu.
Eu zic, pentru incalzire sa sari coarda, si apoi sa faci jogging, saritul coardei e cel mai bun exercitiu cardio din cate existawinking o sa arati sexy rau peste 6 luni, dar atentie sa nu te antrenezi prea intens pentru ca e posibil sa te doara spatele, gambele si coapsele, bine e sa faci o zi antrenament o zi pauza, etc etc sau ceva de genuwinking bafta

| PinkPanther a răspuns:

Trebuie sa continuii, dar nu uite incalzirea la inceput si strechingul la sfarsit sunt foarte importante pentru a evita febra musculara. Acum pana iti trece fac cateva exercitii dar pune mai mult accentul pe streching, ajuta foarte mult, Iar dupa fiecare antrenament bea un pahar de lapte, si ia o aspirina. Ai grija ce mananci, nu te infometa si nu te astepta la rezultate execeptionale in cateva zile... dar daca nu te lasi in curand o sa ajungi la forma initiala

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Eu zic sa iti continuii antrenamentul daca vrei sa ai un corp frumos dar daca durerea este asa de mare zic sa iei o pauza:*
sper ca te-am ajutat:*

| kittysweet11 a răspuns:

Pai cand ai febra musculara trebuie sa faci sport sa treaca.Si inca o solutie:sari coarda!