Eu am lucrat piept+biceps si biceps+triceps ( la 3 luni imi schimb programul ), si am avut rezultate cu ambele programe.
In principiu sa nu-l lucrezi cu spatele ( ca participa la exercitile pentru spate si o sa fie obosit dupa ) sau cu o grupa departata ( ex. gambe ) din cauza pomparii sangelui in zona respectiva.
Vrei sa-ti schimbi programul?
Cel mai bine e sa lucrezi brate intr-o singura zi biceps+triceps+antebrat pentru ca daca lucrezi biceps+piept tot ce ai lucrat se duce pentru piept. Fiecare grupa de muschi trebuie luata separat sau cel putin impreuna cu muschi care se gasesc in apropiere
Nu se duce pe piept tot ce ai lucrat, eu am bagat piept ( 35 de min ) + biceps ( 20-25 de min ) in aceeasi zi, timp de 3 luni, si am avut rezultate.
Sall cand vrei sa lucrezi la brate, da poti sa lucrezi biceps+triceps+adntebrat.
poti sa lucrezi in alta zi si piept + spate.
dar atentie daca nu ai muschi destul de dezvoltati sa faci doar cate 8repetari cu greutati din ce in ce mai grele, sa faci cam 8 min pe biceps, dupa aia 8 pe triceps si asa mai departe, cu cat ai greutati mai grele cu atat timpul e mai scurt.