Insanity nu este bun, poti sa ai probleme cu genunchi in timp, mult mai sanatos este sa faci 3 zile cardio 30 de minute, 30 de minute ridici greutati mici de multe ori si greutati mari, cardio poti face sprinturi 5 min la maxim -pauza 5 minute =30 min asta duce la arderea grasimi abdominale sau o alergare moderata, masa musculara creste rata metabolica pentru mai mult timp ca cardio
Nu am auzit de acest tip de antrenament pana acum, asa ca am cautat pe google. Am gasit un video pe Youtube. Aveam de gand sa ma uit la mai multe, dar cateva secunde mi-au fost de ajuns. Este un fel de antrenament HIIT, foarte intens, destul de bun pentru ars kcal si ATAT.
Este o tampenie. Nu te vei tonifia si nici nu vei creste in masa musculara. Apropo, doar din topaieli nu te vei tonifia, muschiul se tonifiaza atunci cand face hipertrofie.
Este un antrenament stupid, iluzoriu, uita-te la poza asta, am facut print screen la o secunda din videoclip: https://imgur.com/a/MZwvXId
Nu doar ca a slabit, dar a pus si o cantitata semnificativa de masa musculara. In acelasi timp! Nu prea se pupa astea doua (slabitul cu ingrasatul concomitet). Nici cu steroizi si mers la sala intens nu cred ca facea transformarea aia in doua luni. Concluzionand, "insanity" ar trebui redenumit in "stupidity" avand in vedere eficacicatea lui.
Andrei16263829 întreabă: