| Zimaut a întrebat:

Buna, eu am o întrebare, va rog daca puteti sa ma ajutați, eu vreau sa devin boxeor profesionist ca Gennady Golovkin, dar nu stiu de unde sa incep, stiu ca intai trebuie sa ma duc la o sala de box, dar una afiliata cu o organizație. Eu am 13 ani in ianuarie asa fac 14 ani si de vreo 2 luni ma antrenez acasa cu tatal meu(inainte am jucat fotbal).
Sunt destul de bun momentan si tehnica care o folosesc se cheama Philly Shell. Va rog daca puteti sa ma ajutati si sa-mi ziceti o sala de box afiliata cu organizația de box sa care mai a fost pugilisti romani, apropo eu sunt din Timisoara. Chiar imi doresc sa devin boxeor profesionist

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Tehnica aia merge cand stii sa faci niste eschive ca lumea, scaderi de nivel, ai viteza sa le faci, pe scurt: cand ai o defensiva buna pentru ca, desi te ajuta sa lovesti fara sa anticipeze adversarul (ceea ce e putin relevant la nivelul tau cand oricum nu stii sa lovesti), te si expune multicel. La inceput cand esti pe post de sac de box, mainile ar trebui sa stea amandoua pe cap in pozitia de garda "de baza" sa zic asa...asta daca vrei sa-ti ramana nasul cat de cat la locul lui. Nu am auzit NICIUN antrenor, nici macar dintre cei mai slabi, sa invete un incepator philly shell.

4 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Hai ca-i bine, tu nu stii sa dai un pumn, dar ti-o arzi cu philly shell. laughing

Raspunsul cerut ti s-a cam dat deja

| Zimaut explică (pentru AnastasiaK):

Mulțumesc de raspuns dar nu am zis ca gata sunt cel mai bun., doar ca vreau sa ma perfectionez in tehnica aceasta.

| Zimaut explică (pentru AnastasiaK):

Mulțumesc mult pentru sfat si da ai dreptate momentan ar trebui sa folosesc garda de baza pentru a invata mișcările de baza.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Zimaut):

Tehnica aia merge cand stii sa faci niste eschive ca lumea, scaderi de nivel, ai viteza sa le faci, pe scurt: cand ai o defensiva buna pentru ca, desi te ajuta sa lovesti fara sa anticipeze adversarul (ceea ce e putin relevant la nivelul tau cand oricum nu stii sa lovesti), te si expune multicel. La inceput cand esti pe post de sac de box, mainile ar trebui sa stea amandoua pe cap in pozitia de garda "de baza" sa zic asa...asta daca vrei sa-ti ramana nasul cat de cat la locul lui. Nu am auzit NICIUN antrenor, nici macar dintre cei mai slabi, sa invete un incepator philly shell.