Buna
Iubesc fotbalul si l-am iubit întodeauna si nu mi-a pasat cand un băiat a spus : tu ca fata iubesti fotbalul... E ceea ce imi place si nu m-a interesat niciodată daca cuiva nu ia plăcut sau a ras ca imi place fotbalul. Cui nu-i convine sa stea departe de tine, fa ceea ce îți place nu ceea ce altora le place.
Hey! Mie im place fotbalul ENORM de mult! Am chiar si carti despre el! In legatura cu problema ta, am trecut si eu prin ea! Nu baga de seama ce zic altii conteaza doar ce este in inima ta! Mie imi ziceau ca-s fata, ca nu pot sa ma joc si sa fiu majoreta! Eu nu am bagat de seama si acum am chiar echipa mea, iar echipa lor, la cum sunt antrenati se roaga de mine sa faca schimb de jucatori! Sper ca te-am ajutat!,!
Sa sti ca nu trebuie sa te simti prost pentru ca iti place fotbalul. Uita-te ca in alte tari se face fotbal feminin de performanta, exista UCL si la femei si e chiar foarte apreciat si poate ca nu se baga bani ca la barbati dar mie spre exemplu imi place sa ma uit si la fotbal feminin.Si apropo depinde cu cine discuti despre fotbal ca daca e si el microbist si stie ce fotbalul te va intelege
Marijuanamr3 întreabă: