1, proteinele sunt metablizate mai greu desi se ard destule cam 30%, nu stiu cum ai 4-6 mese si manci carne eu daca manc un gratar numai am foame si 8, 9 ore, manca si porc, pui, vita etc daca manci dulciuri e clar, in mod normal foamea vine in 6 ore de la ultima masa ce simti tu nu e foame, deloc nu rebie sa te ingrasi in grasime ca nu e sanatoasa nu vezi cate boli sunt in ziua de azi din cauza ei trebuie sa faci culturism si sa pui masa musculara, recomand legumele low carb rosi, brocoli, salate etc
In perioada de bulking se depune strat adipos pe tot corpul inclusiv pe abdomen, ca sa pui cat mai putina grasime trebuie sa iei cat mai putine calorii peste cat mananci tu(sa zicem corpul tau consuma 3000 kcal tu iei 3200kcal) dar asta inseamna sa cresti greu, in principal in bulking te axezi pe cresterea totala a corpului foarte mult masa musculara cu orice adaos de grasime iar in perioada de definire acolo te axezi pe mentinerea muschiilor si scaparea de grasime