| ioanaraia a întrebat:

fac sport si trebuie sa slabesc vreo 3 kg pentru categorie. Ce pot face sa slabesc mai usor?

Răspuns Câştigător
| Aquatinies17 a răspuns:

Hmm. Pai, renunta la paine sau mananca maxim 30-40 de grame zilnic (2 felii de paine). Nu combina alimentele. Adica nu mai manca carne cu cartofi, orez, fasole, mazare sau mai stiu eu ce. Adica sa nu combini proteinele cu amidonul. De asemenea nu combina proteinele intre ele. Adica nu manca branza cu carne etc. Mananca tot ce poti cu salata. Vei vedea ca daca vei manca o salata mai mare in cantitate nu vei mai manca prea multa mancare gatita. Redu dulciurile si zaharul in special. Adica incearca sa te limitezi la a manca 3-4 patratele de ciocolata, nu toata. laughing Si bea muulta apa, zilnic. E foarte important. Ca exercitii. Iti recomand sa faci zumba. Intaresti musculatura si arzi foarte mult. Intre 20 si 60 de minute zilnic sau la cateva zile ar fi excelent. Cauti pe Youtube. Și ai mai putea sa te plimbi cu bicicleta. Ajuta si asta mult. Te pup si succes. :*

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cantarul e in ziua concursului?

| Park1Suin a răspuns:

Bea multa apa

| Ωmega a răspuns:

Exercitii cardio. Adica alergat si bicicleta in principiu. Astea sunt cele mai rapide moduri de a arde calorii multe.

| Odysea a răspuns:

Nu trebuie sa mananci paine, evita sucurile si dulciurile..Mananca salate, etc. Poti sa alergi prin parc. Dar pe frigul asta nu prea ti-as recomanda happy

| Ramirez04 a răspuns:

Evita sa mananci paine, incearca sa mananci cat mai usor si cat mai putin dar indeajuns incat sa simti ca ai mancat destul si poti merge si seara sa faci miscare de exemplu poti sa mergi vreo 2-3 ore cu bicicleta. Sper ca te-am ajutat baftawinking.