176 cm si 59 kg? patratelele la slabi sunt ca sanii mari la grasane.
ce sunt alea semi-flotari? adica un fel de nimic, dar ce frumos suna? teoretic o flotare e pe la 65% din greutatea ta echivalentul la impins la piept din declinat. in cazul tau nu poti impinge 35-40 kg?
stratul adipos (daca ai desi la greutatea aia ma cam indoiesc) il dai jos cu niste cardio. patratelele le faci din 3-4 tipuri de abdomene diferite + cu greutate, nu doar facand asa in nestire. fa-le pe serii, nu 400. faci frumos 50x4 serii abdomene normale, 50x4 serii ridicari de picioare si daca mai poti faci abdomene rusesti (cotul drept la genunchiul stang si vice versa). si asa la cat de slab esti ar trebui sa se vada ceva-ceva pana la vara
Antrenament de 2 bani, fa-ti un antrenament adevarat.
Faci mult prea multe repetari ca sa ai rezultate. Foloseste greutati mai mari si repetari mai putine.
Si 2-3 zile pauza la un muschi dupa ce-l lucrezi ( muschii se dezvolta IN ZILELE DE PAUZA ).
Mai documenteaza-te si tu.
Salut, eu la fel am aproape 15 ani, 1, 76m dar din greutatea pe cae o ai tu nu o sa faci nimic, mananca ceva, eu de ex am 78KG, ce-i drept e ca si masa musculara este multa, deci
1. Mananca ca sa adaugi ceva ca din 59kg la 1, 76m nu faci nimic
2. NU facea 400 abdomene, fa 200 abdomene, 100 semi-abdomene si 100 de alt fel de exercitii.
3. Daca faci cum am zis crede-ma ca prinzi la patratele Succes