| KassandraAbelKasy a întrebat:

Buna fetelor, va rog sa mă ajutați cu o întrebare ???????? am rămas cu burtică după naștere am kg in plus dar în zona burții, cum sa scap de ea va rog! Poate știți un răspuns ????????????????????

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Singura solutie sa dai burtica jos este cu sport.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sport și dieta

| relian a răspuns:

Maninca mai putin si in timp vei slabi, ala e tot secretul. Daca nu te poti abtine de la mincare, mai tirziu o sa ajungi si mai si, acum probabil esti parfum fata de cum vei fi peste alti 10 ani laughing asta daca nu te poti abtine de la mincat mult.
Nu trebuie neaparat sa faci sport, poti slabi si doar stind in pat, caz in care trebuie sa maninci la 2-3 zile odata laughing dar zic ca si idee slabitu tine de cita mincare maninci, nu de calitatea mincarii, sau ca faci sport.

Oamenii asociaza sportul cu slabitu, pentru ca sportul, sau atunci cand faci sport consumi energie.
Tu de exemplu acum maninci sa zic 3 mese pe zi fara sa faci sport. Daca faci sport si maninci exact ca si acum, atunci poti slabi putin, pentru ca din ce maninci o parte se duce pe energia pierduta cu sportul ala.
Dar la fel de bine, poti sa nu faci sport, reduci mincarea la jumate si Bum ai slabit laughing
Ramine la alegerea ta ce vrei sa faci, sa maninci mult si sa faci sport sa curga apele de pe tine laughing ori sa reduci mincarea si sa stai linistita linga copil sa ai grija de el.

Daca faci sport nu te gindi ca alergi si tu 2 metri si gata va trebui sa slabesti, nici pomeneala laughing sa continui sa maninci cit o faci acum si sa dai jos sunca aia de pe burta, pai trebuie sa tragi nene la sport cum am zis sa curga transpiratia de pe tine ca la robinet laughing sa faci efort foarte mare, nu plimbare de seara laughing

| TimberWolf a răspuns:

Nu exista un exercitiu anume pentru a da jos sunca de pe burta.
Deficit caloric si sport. Nu inteleg de ce toata lumea crede ca exista o pastila minune sau un exercitiu secret doar pentru ei.

| LisaJulie a răspuns:

Legume și fructe în cantități moderata și cât mai mult sport

| simplaexsistenta a răspuns:

Cauta pe Youtube exercitii pentru asta

| Lubeniță38900 a răspuns:

Buna,sunt băiat, dar te pot ajuta, baga cardio, alergări și o mâncare mai puțină și vei scăpa

| adam7 a răspuns:

Începe prin a reține ca nu există rețetă pentru dat jos grăsime doar dintr-o parte a corpului.
1) Trebuie să fii în deficit caloric, adică să afli câte kalorii îți trebuie pe zi pentru menținere și să consumi mai puțin. Poți folosi calculatoare de pe net sau mai bine aplicația eat&track sau my fitness pal
2) Cântărești tot ce mănânci și treci în aplicație, te cântărești zilnic sau la câteva zile și notezi (dacă nu ai cantar smart), iar după un timp îți dai seama de necesarul pentru menținere, să zicem 2.000 kalorii zilnic.
Scazi 2-300 și mănânci 1.700 pe zi.
Nu trebuie să tii regim special, mănânci orice (preferabil sănătos) doar să nu depășești kaloriile necesare.
3) neapărat păstrează proporția macronutrientilor, adică câte proteine, carbohidrați și grăsimi îți trebuie pe zi, aici cu aplicația îți va fi mult mai ușor să îți dai seama.
4) exerciții fizice, mers mult pe jos,
la sală, poți merge la clase de fitness dacă nu știi să folosești să pârâte, deci ai toate variantele la îndemână.

| mirela4436 a răspuns:

Mănâncă sănătos și du te la sală, asta este secretul să zic așa, dacă nu ți permiți un abonament la sală poți face acasă și niște serii de abdomene în fiecare dimineață sau seara, depinde când ai timp și pentru rezultate mai bune poți să te duci și la alergat o oră