Mancarea...ferestete de carbohidrati simpli deoarece provoaca mai mare foame, sunt foarte bogate caloric si sunt majoritatea calorii goale.
Nu poti slabi doar la picioare nici daca faci operatie de indepartare a grasimii.se va pune din nou acolo daca nu iti controlezi dieta,iar locurile unde se pune grasimea. este ceva genetic nu prea ai ce sa faci
Ca exercitii:alergari,saritul coardei, abdomene, genuflexiuni(sunt chiar foarte utile pentru voi fetele dar din pacate vad rar pe cineva care face)
Ca sa slabesti trebuie sa iei mai putine calorii decat arzi.Sa dau un exemplu de ce unii oameni zic ca au "succes" cu cardio si altii nu au Ex:
Corpul tau arde 1000 calorii fara activitate fizica, tu consumi 1500.Vei face cardio ceea ce va obliga corpul sa arda pe undeva la 1400 calorii dar tu tot iei peste.deci nu vei slabi
alt ex:
Corpul tau arde 1000 calorii fara activitate fizica, tu iti vei schimba dieta si vei consuma 1300.Vei face cardio ceea ce va obliga corpul sa arda pe undeva la 1400 calorii, deci vei slabi.
Pai baga si tu un jogging, genoflexiuni Si nu mai manca dulciuri multe ca te ingrasa, in principiu trebuie sa ai grija ce mananci.
Buna! trebuie sa tii un regim sanatos, dar ce te va ajuta pe tine pentru zona respectiva sunt exercitiile. fa multe exercitii pentru picioare. alearga, danseaza, aerobic, genoflexiuni. bafta!
Si eu am picioarele mari sus, dar in restul corpului sunt slaba. eu ma ingras numai la picioare si cand incerc sa slabesc [prin infometare dar nu iti recomand, nu este bine] slabesc numai in solduri burta. Nu stiu ce sa fac, nu pot slabi picioarele. Cel mai bine este sa faci exercitii, ALERGAT in general, sport mult... ceea ce este mai greu. :-s Ai grija ca atunci cand vei slabi vei face vergeturi si ti se vor lasa pieile ceea ce e urat.
Bafta! :*
funda?
Hi!
Sa mananci mai cu limita dulciuri nu ar fi rau.
Tine-te de un sport nu conteaza de care sau pune muzica si dezlantuie-te. Se spune ca dansul mentine in forma si de ce nu, sa mai dai jos din kg.