Salut, iti dau o solutie buna pentr problema ta care la mine a dat rezultate foarte bune.Masca tratament pentru par : o lingurita vit A, o lingurita ulei ricin, 2 galbenusuri de ou, zeama de la o lamaie. le amesteci intr_un vas si aplici pe par inainte de baie, astepti 40 min cu ea in par.o poti repeta la fiecare spalare. rezultatele sunt uimitoare
Tunde-l.Cu cat este mai lung cu atat va cadea mai mult.Il tunzi si se regenereaza.
De obicei nu rad de problemele oamenilor ca mi-e mila cand vad pe cineva suparat sau pe unii ca fac misto de altii...Dar nu ma pot abtii asa ca sorry dar cumpara o peruca pana rezolvi problema spune-le si parintilor despre asta.
Uleiul de ricin sau orice preparat care are uleiul asta la baza e cel mai bun, sau da-te pe cap cu ou crud
Sunt multe metode de combatere a căderii părului: de la uleiul de ricin combinat cu cel de măsline (se frecţionează scalpul cu acest ulei (maxim 30 de picături la o frecţie)), se lasă să acţioneze timp de 2 ore, apoi se spală cu un şampon vitaminizant (B5), un balsam fortifiant şi o mască nutritivă până la soluţie specială ChelStop, Revalid, etc.
Cauza poate fi una hormonală, pe fond se stres, lipsa vitaminelor şi sărurilor din alimentaţie (predomină alimentaţia gen fast-food, chipsuri, coca cola, etc.), vopsirea frecventă a părului, etc.
Pentru a vedea de ce natură este, trebuie să consulţi un medic dermatolog pentru un diagnostic diferenţial şi instituirea unui tratament corespunzător afecţiunii tale.
Dar nu vreau sal tund, vreau parul lung, fetele au parul lung si nu cade asa. Vreau sal intaresc numai.
Si eu am aceiasi problema, ma rog nu chiar asa tare. Poate depinde de grosime sau cu ce sampon folosesti. Du-te la o farmacie si intreaba ce ti-ar recomanda si imi dai un PM. Funda?
Pai din cate am auzit eu ca daca iti cade parul foarte rau
1 trebuie sa te speli cu balsam
2 sa nu te speli des pe par in perioada verii pentru ca radacina parului se sutiiaza si iti cade parul mai repede ca de obicei
3 sa iti tii parul legat
bafta pup Funda?
Dyanes întreabă:
Gabryyellaa întreabă:
Cipi1212 întreabă: