Banuiesc ca deja ati facut chestiile 'clasice' daca intrebi de asta. Faceti ceva deosebit, nebunesc, iesit din comun, dar nu exagerat, totusi. Umblati pe afara toata noaptea si dormiti toata ziua, faceti baie intr-o fantana in mijlocul zilei (uitati`va sa nu fie vreun politist prin zona), gatiti ceva impreuna si bateti`va cu mancare, iesiti la o plimbare in padure doar voi 2, urmariti stelele, norii. Mai uita`te si tu la comedii romantice si fura idei de acolo
Pai puteti merge la o plimbare in parc sa mai vorbiti.
Mergeti la o pizza sau un suc sau o inghetata.
Va povestiti intamplarile haioase sau triste.
Funda?
Hm... sincer sa fiu imi plac activitatile in cuplu " nebunesti " gen: Eram la scoala, incepeam orele si imi placea sa ma sarut cu prietena mea in vazul tuturor, inclusiv a parintilor. Se uitau ciudat la noi si ne spuneau: " Aici e scoala nu e clubul indragostitilor " noi le raspundeam simplu': " Ok ", stiu ca acum nu stuntem la scoala, dar ma simteam super. Probabil daca mi-ai fi spus varsta ta ar fi fost mai bine. Incercati sa faceti faza din " We found love " aia cu fumul E cea mai tare si mi-a adus mult succes adica... stiti voi ^.^
puteti merge la bowling, in parc, cu prieteni cei mai apropiati, gasiti activitati placute etc [ Funda? ]