Ai zi de trisat? Adica o zi in care sa bagi calorii in exces, ajuta pentru accelerarea metabolismului.
Tu ai 2 probleme acum:
- metabolismul tau e incetinit (si e normal, daca mananci doar 1500 kcal pe zi), asa ca trebuie sa ai un cheat day
- ti-ai marit si masa musculara, probabil cu cateva kg
Poti folosi si un supliment, gen un fat burner, pentru accelerarea metabolismului.
Poți să ne spui ce exerciții de masă musculară faci? Mergi la sală?
Alimentați care e? Ce înseamnă că mănânci sănătos?
Ai deja un răspuns foarte bun de la Cosmin, doar că el a presupus că faci lucrurile corect. Eu, în schimb, sunt mai sceptică în privința asta, dar nu pot să îți zic dacă sunt bune alimentația și antrenamentul cât timp nu ne spui care sunt. Alimentele le cântărești când le bagi în aplicație? Sau ochiometric?
Nu stiu cum este cu exercitiile la sala. Doar ce am citit. Dar este posibil ca exercitiile pe care le faci, sa-ti transforme grasimea in masa musculara. Iar pe asta, nu o mai dai jos. Cine ti-a recomandat exercitiile astea? Pot fi gresite.
Hai că deja devine plictisitoare asta cu transformarea grăsimii în mușchi, mai veniți și voi cu ceva nou dacă tot vreți să arătați că de la clasa a 6-a în sus ați stat la școală degeaba.
De ce nu transformarea grăsimii în oase? Sau transformarea mușchilor în neuroni? Sau direct apa în vin... măcar la ultima păreți doar religioși, nu altfel.
P.S. Dacă ai descoperit tu cum să faci să nu mai dai masa musculară jos nicicum, îți sugerez să faci un anunț online că sigur îți ridică băieții care fac culturism statuie.