Jumatate din cate face un baiat! adica tu faci 20 daaaaaaaaaarr depiiiinndeee!
Baietii care fac forta nu fac flotari, jumatate din zero e tot zero
Deeci sa nu faci flotari! stai la pc si butoneaza! =]]] glumesc decci uite aici un site si ai grija si citeste tot ca nu ai nevoie doar in brate de muschi! http://antrenorulmeupersonal.ro/secretele-masei-musculare/;)
Nu, sa faci alte exercitii pentru brate, flotarile sunt pentru piept
Mmda ok daaaaarr ajuta si la maini. sau ia-ti 2 gantere de 2 kg si gata ce...
Tu ai ai inteles din articolul ala? ca faci muschi cu 2 gantere amarate?
Nu ma refeream la articol si apropo daca tu esti un halterofil pastreaza pentru tine in plus e fata ma
Nu sunt halterofil, dar stiu sa ma antrenez
o fi fata, dar tu esti complet paralel cu sportul asta, apuca-te de sah si da sfaturi acolo
Eu am gantere de 2 si 3 kg pentru ca nu am nevoie de mai mult in plus nu vreau sa am muschii cat barna de la casa si daca esti asa bun la exercitii da lectii in sala de sport nu pe internet!
Muschii cat barna de la casa se fac cand bagi MULTA MANCARE
ai mancat vreodata 50 de copane de pui intr-o zi? sau 120 de oua intr-o saptamana? atunci te gandesti la muschi cat barna
Ai reusit vreodata sa mananci cat O FAMILIE intr-o saptamana in 2 zile? adica, cat mananca 3 oameni in 7 zile tu SINGUR sa mananci in 2 zile ( chiar daca implica 18 farfurii cu varf de mancare intr-o SINGURA ZI ). Atunci faci "muschi cat barna", NU doar cu greutati
dau lectii peste tot. Tinant cont ca pot face 7 tractiuni cu 30 de kg legate de mine ( la o greutate de 86 kg ), cred ca sunt destul de bun fata de un copil mic si firav care ma contrazice pe mine
Bunny întreabă: