Eu am 15 ani si merg de la 14 ani la sala pentru antrenament la biceps.
E bine daca faci 15 ani sa mergi, e normal.
Da da tu esti baiat iar eu nu am nevoie de bicepsi pentru ca sunt fata
Sa inteleg ca lucrezi doar mainile?
Era doar un compliment, dar te poti duce linistita la sala.
Si piept, dar da, mai mult mainile.
Nu ce ai
Ok
Ma da vad ca tu esti punctual cum am zis ceva gata repede cu raspunsul incepe sa-mi placa asta
E bine ca incepe sa-ti placa
Am sa-ti zic domnuu punctual
Pai atunci este bine
Mai domnuu punctual ce faci?
Uite raspund al intrebari stupide... tu?
Nu trebuie sa te duci neaparat la sala ca sa slabesti, asta se poate face si acasa
Stiu da simt nevoia sa merg undeva la sala este cel mai bine
Pai,du-te, ce mai astepti?
Pai ma duc nu mai astept
Andreea, dar ce vrei mămică să fi Stronggirl deja? Nu vă înțeleg, mai nou toate fetele trag de fiare! E gen hai fată să ne facem bărbați! Dacă vrei să slăbești, dăi un add acolo la ID kassian.filipescu sau pi facebook la Kassianos Filellinkos și cu mare plăcere îți dau eu câteva sfaturi, cât despre atrenament, te invit la un curs de Hasaposerviko GREEK STYLE ZUMBA și o să meargă super abia înveți să și dansezi....eu aș zice nu sală dacă ești fată și ai doar 15 ani, și eu m-am dus de la 14 ani și am crezut că devin eu Ronnie Coleman al 2lea si uite că acum am probleme cu tendoanele și cu creșterea în înălțime! Apropo, e cât se poate de adevarată treaba cu oprirea în creștere dacă tragi de fiare, pe pielea mea am simțit-o, înalțimea pe care o am acum o am de la 15 ani!
Ee nici chiar asa ce maa
Oricum, eu iti sugerez dans, mai degraba decat sala, pentru slabit este fff bun, intereseaza-te in orasul tau, sigur exista o scoala de salsa. In ce oras stai? scrii pe google "Salsa" si langa scrii numele orasului tau, sau care e cel mai aproape de tine, in toate orasele cat de cat mari sunt scoli de salsa, si o sa iti placa! O iei de la 0, nu trebuie sa stii absolut nimic, eu am aproape 3 luni de asa ceva, si chiar imi place, m-a ajutat mult la conditia fizica...si nu se face doar salsa, trebuie sa fie mai multe in program, si Bachata si Merengue, Cha Cha etc.
Ok mersi mult