Esti atat de pe langa incat nici nu iti poti imagina. si cu limba romana si cu datele privind varsta/sala. mai documenteaza-te
Eu iti recomand scoala! la 12 ar trebui sa iti ocupe ceva timp, macar la 12 ani.
Pai.daca fac fotbal.inseamna ca nu mai trebuie sa-ti spun sa alergi.dar mananca multe fructe.hi legume. dpa ora 7 nu mai mananci nimic.shi daca vrei muschi...te duci la sala.canu ai nimic de pierdut.
Cu fructe si legume pui muschi in 20 de ani, pentru masa musculara ai nevoie de PROTEINE ( carne, lapte, branza, oua ), in niciun caz de fructe si legume.
Si cum sa nu mai mananci dupa ora 7, eu mai bag si 2 mese dupa ora 7, muschii nu se fac mancand ca o domnisoara anorexica.
Mai documenteaza-te inainte sa dai sfaturi, nu mai repetati ca o placa stricata "multe fructe si legume"
Si eu am 12 ani, 40 kg, si 1.61 m, dar anul trecut eram mica si slabuta, deci mai bine asteapta...
Oricum nu doream sa fac sala ca stiu ca o sa raman mic , dar sa stii ca nu prea mananc
Aveti un fel de program in legatura cu mancatul, ce si cand sa mananc daca se poate
Cu timpul o sa te inalti, ca sa te ingrasi mananca bine, nu te abtine de la mancare si pentru muschi fa cat mai multe exercitii, abdomene, flotari... Sper ca ti-am fost de ajutor:*Funda?
Fa cat de mult sport, dar nu te du la sala de la varsta asta. Eu sugerez sa te apuci de baschet (te va ajuta cu inaltimea). Si ca sa te ingrasi...asta depinde si de organismul tau...