Antrenament acasa = pierdere de timp, doar copiii mici si firavi vor sa puna muschi acasa
1. Te duci la sala. Toti am pasit prima data (si Arnold cand a intrat prima data intr-o sala nu calcase in viata lui). Daca nu ai un prieten cu experienta cu care sa mergi, sa-ti arate, vorbesti cu instructorul de la sala
2. Legat de regim: 4-5 mese pe zi, bogate in proteine si carbohidrati. Te documentezi ce inseamna fiecare si cum le combini. Mai adaugi si niste grasimi sanatoase si fibre.
Pai eu prima data am mers la sala pe la 10 ani. Am luat-o usor si nu am facut febra musculara foarte mare, dar am si simtit dureri mari cand am luat o pauza mare si am folosit greutatile mari din prima ( odata nu imi mai puteam intinde mainile?). Acum o sa faci putina febra cand te duci la sala dar cu timpul o sa iti treaca si o sa te obisnuiesti cu antrenamentul, poate chiar o sa gasesti ceva distractiv in el. Daca totusi nu ai facut sport o perioada de timp si vrei sa iti antrenezi muschii iti recomand sa faci diferite tipuri de flotari ( cu cat mai grele cu atat mai bine, gasesti tutoriale pe internet), tractiuni, genoflexiuni si abdomene. Totul ar trebui sa il iei treptat, facandu-ti exercitiile din ce in ce mai grele pentru a-ti obisnui muschii. In timpul asta poti sa te interesezi de un regim bogat in proteine si ce sa faci si ce sa nu faci pentru a-ti creste masa musculara (eu personal recomand cat nu te duci la sala sa te antrenezi cat poti in fiecare zi, asa o sa iti creasca musculatura mai greu sau poate chiar deloc dar iti vei obisnui muschii mai repede). Sunt multi oameni cu experienta care dau sfaturi pe Youtube daca o ai cu engleza, desi cred ca sunt si multi romani dar eu nu ii urmaresc. Eu de acolo am invatat aproape tot ce stiu pana acum. Bafta in continuare!
Salut! Asta ocupă locul 1, pentru cele mai proaste motive ca să nu mergi la sală. Locul 2 este ocupat de : Sala oprește creșterea în înălțime.
La sală pui masă musculară și faci febră musculară, dar acasă faci doar febră musculară .
Asta a fost doar o glumă.
Sfatul meu este să te duci la sală, pentru că acasă nu o să faci nimic.
Baftă!