Incearca sa iti faci un program foarte usor, incearca sa iti pui in calcul doar o grupa intr-o zi, de exemplu Luni poti face doar piept +picioare, sau piept +abdomene, marti biceps + triceps, incearca sa le combini, fa cu greutati mai mici, ca sa numai depui mare efort, pana iti revi fa ca mine, si dupa treptat incepe cum faceai tu, bafta
Picioarele din cate stiu se fac singure intr-o zi pentru ca este cea mai mare grupa musculara.
Stiu, dar daca faci 2 grupe intr-o zi, de exemplu picioare + piept, n-are treaba picioarele cu pieptul, asa ca daca e sa faci piept+biceps, te folosesti mai mult de maini, puterea ta de a trage este in maini; d
Nu ai cum sa faci picioare + piept si sa stai o ora la antrenament, deci exclus
Daca esti dreptaci, bratul stang e mai slab probabil putin si mai subtire si posibil sa il fi fortal. bft
Pai da, te doare mai mult partea stanga deoarece ai facut prea mare efort. Poate ai facut hernie.Mergi la un consult medical, el o sa stie ce ai patit. Daca vrei sa mai continui exercitile nu mai face atat de multe.Fa si tu jumatate din cate ai facut prima oara. Sper ca te-am ajutat.
Nu e vorba de durere, pur si simplu simt ca partea stanga e mai incordata ca cea dreapta.