| danaaaa01 a întrebat:

Buna, mi-am cumparat niste proteine praf, pentru creștere in greutate, trebuie neaparat sa ma duc la sala pentru a-si face efectul? Chestia este ca am 45 de kg si as vrea sa ajung la vreo 55. Proteinele se numesc myprotein, as dori răspunsuri cat de curand, multumesc

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cred ca probabil ai luat un weight gainer, bazat pe carbohidrati.
Ia zi numele produsului sau pune un link.

| AnastasiaK a răspuns:

Nici nu știu cum să răspund fără să te întreb mai întâi dacă tu ai ceva în cap...CUM să dai banii pe ceva ce habar n-ai când, cum și de ce se folosește?!?!

Așa, și răspunsul ca să nu fiu complet nesimțită:

1. Tu, draga mea, în calitate de non-sportivă, la greutatea ta, ai nevoie de vreo 36g de proteine pe zi. Pe astea, le iei, vrei, nu vrei din alimentația ta de zi cu zi.
2. Proteinele nu au absolut nicio legătură directă cu creșterea în greutate. Ce ți-ai cumpărat tu acum unii folosesc pentru perioada de slăbire.
3. Creșterea în greutate se face prin surplus caloric (adică mănânci mai mult decât arde organismul tău) și ăla, în general, se cam obține din carbohidrați și grăsimi.

| danaaaa01 explică (pentru AnastasiaK):

Eu una nu te am jignit, crezi ca daca puteam sa cresc in greutate imi mai luam? am metabolism ff rapid si nu se lipește nimic de mine, normal ca voi face exerciții sportive si voi lua proteine, la detalii scria,, creștere in greutate si masa musculara ", asta ce poate insemna? daca nu stii sa dai un raspuns frumos si educat, nu mai raspunde!

| AnastasiaK a răspuns (pentru danaaaa01):

Eu mă gândeam că e primordial ca răspunsul să fie corect, iar al meu este. Nu e nicio problemă, probabil o să vină și necunoscători în domeniu care să-ți dea răspunsurile eronate, dar educate și frumoase pe care se pare că le preferi. Că aceia care sunt informați pe acest subiect o să-ți spună cel puțin că ai făcut o prostie cumpărând proteinele...asta dacă sunt ei mai toleranți. Eu nu am toleranță la prostie.

| h379m3973423 a răspuns:

Bună,
Am să încep prin a-ți spune că mai bine vinzi alea... Nu te ajută la nimic pe tine ca domnișoară.

Acum...
De ce...DE CE?! Ai 1.85m și arăți a schelet ambulant? Sau? De la 1.70m în jos e prea bine cum ai.winking
DACĂ ai mai mult de 1.70 fă exerciții pentru forță, adică cu greutăți măricele, să faci mușchi(masă musculară).
DACĂ ai 1.70 sau mai puțit fă doar niște exerciții, ce vrei tu, pe Youtube găsești... slavă Domnului, doar să le faci.
În ambele cazuri nu-ți trebuie proteinele alea, vei vedea că-ți vine poftă de mâncare și ai să mănânci... CÂT AI NEVOIE. Include în dietă(dacă nu ai făcut-o deja) carnea albă, legume verzi, afine, ouă, lactate.

Și nu cumva, în nici un caz, niciodată, nicicând să crești în greutate doar mâncând. Gen să zici că ești prea slabă și vrei să te îngrași. Fii deșteaptă, crește în masă musculară nu în grăsime. Tu ai imensul noroc de a avea un metabolism "ff rapid", folosește asta în avantajul tău...

| Jugoslovenska a răspuns:

De fapt proteinele nu se numesc myprotein, aia e firma care le face, mars fa laughing

| danaaaa01 explică (pentru Jugoslovenska):

De fapt daca te duce capul, nu aveau denumire, ziceau proteine myprotein pentru creștere in greutate, mars lu ma ta nu mie?