| anasweety a întrebat:

mi-am dezvoltat cam mult partea fundului si a soldurilor de la niste exercitii de forta si nu mi-a placut rezultatul. daca alerg de 4 ori pe saptamana, cate 20 de minute (ca mai mult nu pot, e prea greu) si mananc mai putin as putea sa ii pierd si sa revin la forma initiala? Am lucrat si niste muschi pe care nu ii mai lucrasem inainte
sau in afara de alergat ca nu prea am unde ca vine iarna, e ok daca fac tae bo cardio? am gasit un clip de 50 de minute pe youtube si pot sa il fac in casa.

2 răspunsuri:
| 1cristian1990 a răspuns:

Pai ne poti trimite si noua o poza sa ne dam cu parerea, poate noua ne place happy
Fiecare organism e diferit!
Atunci cand nu mananci si organizmul are nevoie de energie, o ia prima oara din muschi dupa aceia din grasime! Da, ar trebui sa faci mult cardio si sa manaci moderat pentru a-ti sustine muschii, iti recomand un regim mai usor (fara carne grea doar peste eventual pui, nu exagera cu zaharu ia-l din miere, fructe, mananca bio, cereale, seminte, legume, branza, lapte, oua), si niste vitamine, asa as face eu! parerea mea!

| Anonymous1995 a răspuns:

Mai lasa pieptul de pui, face fundu' mare, iar cand alergi mai ia-ti o pereche de pantaloni scurti pe sub pantalonii normali, o sa creasca arderile si o sa te ajute happy