| marilux a întrebat:

Mi-am facut abonament la sala luni si nu stiu ce sa fac acum cu virusul asta...parca ma baga putin in sperieti.
Sa ma mai duc? 17ani

8 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Nu, nu...nici vorba!

| siriusblack98 a răspuns:

Stai acasa.

| StrongHeart a răspuns:

Eu zic ca in cel mai rau caz o sa pui niste muschi pe tine, deci da, du-te. Faci ce vrei, eu m-as duce.

| RobertMoon a răspuns:

Eu mai am o săptămână de abonament, dar nu mai merg până nu se liniștesc lucurile.

| AnastasiaK a răspuns:

E decizia ta. Recomandat e sa stai in casa. Eu inca merg la sala, dar in sala la care merg se face zilnic curat si se dezinfecteaza aparatele + exista hartie si dezinfectant pentru cei ce doresc sa dezinfecteze inainte/dupa folosire. Plus ca locuiesc singura si nu o sa mai ies cine stie ce in afara de mers la antrenamente. Asa ca ma expun riscului doar eu, nu ii expun pe altii. Analizeaza si tu situatia ta si vezi ce e mai bine pentru tine.

| Feitan a răspuns:

Eu zic sa iti cumperi un set de gantere si sa stai cuminte acasa o perioada laughing

| JulyDreams a răspuns:

Probabil nu dezinfecteaza nimeni aparatele dupa fiecare client. Gandeste-te nu doar la sanatatea ta, ci si la cei carora ai putea transmite... parinti, bunici.

| Isa149047392unicorns a răspuns:

Mda e bine să rămâi în formă, dar nu cred ca vrei sa te îmbolnăvești deci mai bine fa-ti de lucru pe acasă! Fa abdomene iar în loc de gantere ridică și tu ceva mai greu ce gasesti pe acolo nu stiu... Dar în orice caz stai acasa