Nu e vina greutatii tale.
E prea dintr-o data.
Fa lucrurile treptat.
Gen alearga un minut apoi un minut plimbare
Maine alearga 2 minute apoi 2 minute plimbare
Fa 2 abdomene 2 flotari
Maine faci 3 abdomene 3 flotari si tot asa
Faci atat cat poti dar nu te forta.
Excesul este daunator in orice.
Posibil sa ai vreo anemie, cine stie. Ideea e ca daca n-ai facut sport niciodata e normal sa fie mai greu dar nu atat de greu ca la tine.
Ce inaltime ai la greutatea aia?
Pai daca tu faci sport din an in Paști, da, corpul se simte amenințat de stresul pe care îl provoci in corp.
Daca introduci sportul gradual, o să îți fie mai ok sa te miști.
Bafta!
Bună, Eu am rezistență la alergat timp de 7 minute. Dar la început alergam 4 minute, făceam pauză timp de 5 minute dacă nu greșesc apoi alergam încă 3 minute. Așa poți face și tu. E adevărat că am slăbit bine. Probabil că la 58-60 kg ești suplă. Dar poți încerca să vezi dacă poți câștiga rezistență la alergat.
Ce spui u e normal, asa sunt toti incepatorii care au dus o viata sedementara inainte, si majoritatea abandoneaza sportul din acest motiv. Incearca plimbatul dar distance lungi 10-20 km
Fa zilnic cate putin sport, daca poti fa dimineata la trezire, genuflexiuni, flotari, cate poti tu, nu conteaza numarul important este sa le faci 100% corect.
Asta pana prinzi rezistenta fizica, dupa poti sa incepi sa si alergi.
Sunt băiatul care ti-a spus sa imi accepti add, aparent nu merge sa dai mesaj ca e cu junior, imi poți lasa un discord numele sau dacă nu ai fa-ti un cont de discord, a da aleargă mai des, corpul tău nu este obișnuit cu sportul pentru ca nu ai făcut, la 58 de kg trebuia sa alergi 2 km