Ce prostie, de la handbal iti intaresti musculatura nimic mai mult, chiar slabesti si faci corp frumos
Salut! Nu draga mea, nu, vei pati asa ceva, dar iti intaresti musculatura si te inalti, eu practic de foarte mult timp hamdbal si nu am patit asa ceva. Sper ca te-am ajutat si bafta in continuare si nu uita ca parerile celorlalti nu conteaza fa ceea ce iti place. Pa, pa.
Buna! Poti sta linistita, nu iti vor ajunge muschii de barbat, am practicat si eu handball si atletism si nu am nimic, doar k mi sau dezvoltat muschii si s-au intarit si e bine, continua k este bine sa faci sport. Bafta in continuare!
Eu am facut 4 ani. E adevart, faci muschi, dar e sanatos si e frumos si greu ... Lasa "prietenii" sunt invidiozi asa erau si la mine :* bafta
Vei avea picioare frumoase, tonifiate si mai slabe ...deci nu te speria bafta!:*
)) nu e adevarat. Depinde si de fizionimia corpului tau. Persoanele sportive au o musculatura superioara oricum, asa ca nu vei avea picioare f subtiri.
Nu,eu fac hamba de 3 ani si nu am facut muschi la picioare ca de barbat, aproape ca nu am facut deloc muschi, poate aceea prietena te-a mintit?
Nu e adv si eu fac hanbal... dinpotriva o sa ai un corp super...asa ca nu te lua dupa prietena ta :*
Trebuie sa practici sportul asta ani de zile ca sa ti se dezvolte muschii asa puternic incat sa aiba aspect dizgratios. nu te ingrijora. Practica handbal si o sa te simt bine de la miscare.Schimbarea nu se petrece peste noapte, deci daca nu iti place cum ti se dezvolta muschii, poti renunta la acest sport
Nuuu nu e adevarat cred ca are ciuda pe tine ca faci handbal sau ca vrei sa faci
Enciu_Vali_Monica_1977 întreabă: