| MioaraParalescu a întrebat:

Buna pentru. cei care se uita la wrestling, stiti ca pe data de 23 iulie la episodul 1000 din RAW se vor infrunta John Cena si Cm Punk pentru centura wwe. Unde as putea viziona episodul 1000 din RAW?
Oare se va difuza si pe sport.ro?

Răspuns Câştigător
| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Http://www.verwweonline.info/
va fi sigur pe siteul asta, va fi la 3 dimineata

| MioaraParalescu explică (pentru theStraightEdgeSavior):

Mersi mult omule!
Cine crezi ca va castiga cmpunk sau john cena?
Eu sper ca centura va ramane la punk.

| theStraightEdgeSavior a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Si eu sper insa cred ca va castiga cena, toti care au castigat servieta au castigat si centura, cine stie poate cena va fi primul care nu castiga titlul

Asa sper
Punk e preferatul meu, sunt satul de cena.
Dar am o banuiala ca cena va lua titlul, ar fi ciudat sa il vad pe punk fara centura lui laughing

Am vorbit acum o luna sau doua cu punk pe twitter si a spus ca ar vrea sa modifice centura wwe, probabil de asta nu a modifcato inca, stie ca o sa piarda, acum nimeni nu se pune cu cena la pupat in c.r

Eu cred ca big show va interveni in meci in favoarea lui punk

WOW chiar ai vorbit cu punk?!
Super tare!
Si eu sper ca big show sa intervina pentru ce i-a facut cena la money in the bank. Daca intra big show pentru punk ii clar ca centura ramane la el.
But you know punk is the best in the world.
Si ar avea sanse sa il invinga pe cena si de unul singur.
In punk we trust!

Eu am vorbit cu multe superstaruri pe twitter, nu-i deloc greu, punk e activ si raspunde la orice intrebare, eu imi doream ca big show sa castige mitb, mie nu mi-a placut big show bun, era pampalau rau acum e mai tare

Am vazut si eu ca big show a devenit ceva mai tare decat mai demult.
Eu am pariat pe o lada de bere ca castiga punk laughing

| therock383 a răspuns (pentru theStraightEdgeSavior):

EU ma bucur ca CM a ramas cu centura wwe

22 răspunsuri:
| cipri1999 a răspuns:

Nu stiu eu sper sa castige John Cena big grin

| MioaraParalescu explică (pentru cipri1999):

Eu sper sa castige cmpunk pentru ca daca castiga cena eu trebuie sa dau o lada de bere ca am pus pariu pe punk laughing
Dar nu stiu de ce am impresia ca cene va redeveni campion.
Tu unde o sa urmaresti meciul?

| WoodenCross97 a răspuns (pentru cipri1999):

Frate m.am saturat cu fanii lui cena, frate pana la urma de ce va place de el? inainte, acum vreo 6 ani imi placea de cena, nu eram obsedat, acum mi se pare arogant si fitos.SI MA BUCUR CA A PIERDUT IMPOTRIVA LUI THE ROCK LA WRESTLEMANIA\m/laughing.Si l.am placut pe punk din totdeauna sunt unul printre cei mai mari fani, Punk is and will always remain the best in the worldlove struck

| cipri1999 a răspuns:

O sa ma uit si cand pe sport. ro

| MioaraParalescu explică (pentru cipri1999):

Nu stii cand o sa fie episodul Raw 1000 pe sport.ro?

| cipri1999 a răspuns:

Eu inca nu stiu cine castiga meciurile de la money happy dar deja am aflat ca castiga cm happy

| cipri1999 a răspuns:

Pai noi suntem cu 10 zile in spate happy deci peste 10 zile cand o sa fie in america

Răspuns utilizator avertizat
| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Si de fapt nu e un meci normal, cena foloseste servieta doar ca a anuntat inainte exact cum a facut si rob van dam in 2007

| Blacksaber a răspuns:

Da pe voya trebuie abonament... si + si ce daca WWE e trucaj tot e fain ce vrei inca sa cred in Batman?laughing

| Laawr a răspuns:

Daca nu se va difuza pe sport.ro, 100% e pe voyo, voyo e in parteneriat cu sport.ro deci daca nu va fi pe sport.ro atunci sigur e pe voyo

| therock383 a răspuns:

Ati vazut ca o intrat ca manager general in rau si samck down AJ cand am auzit mi-am facut cruce

| Andreea_Giuseppe_1989 a răspuns:

Pun pariu ca john cena castiga pentru ca are mai multe title