anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, peste un an dau probele de admitere la LM, și împlinesc imediat 1 an iar anul viitor împlinesc 2 ani întrebarea mea este : Pentru proba de rezistenta trebuie neapărat sa ma antrenez în aer liber și nu pe banda, dacă da de ce?
Dau fundă pentru cel mai folositor raspuns

Răspuns Câştigător
| alex495 a răspuns:

Tu proba o dai in aer liber sau pe banda de alergare? Pe banda nu exista factorul natural ( vantul, curentii de aer, apare frecarea cu aerul si esti fortat sa depui mai mult efort pentru a avea aceiasi viteza pe care o menti pe banda de alergare in sala de fitness).
De la aerul rece pe care il inspiri ( numai sunt 24 de grade constant ca in sala) o sa te oboseasca si mai tare.
Sfatul meu, pentru rezistenta pe banda cat mai mult posibil, dar macar 15 minute la fiecare antrenament minim alergat pe afara

| Maria12340036 a răspuns (pentru alex495):

Dacă alerg pe banda mențin o viteza constanta și în acest fel îmi cresc rezistenta, dacă alerg afara sau într o sala de sport nu mențin viteza pe o perioade întreaga de timp, am sa merg în semestrul 2 pe stadion cu un profesor și sa vad în cât timp scot 1 km momentan pe banda fac 1 km în 16 minute. Mulțumesc de răspuns probabil o sa îți dau ție fundă

| alex495 a răspuns (pentru Maria12340036):

Un km in 16 minute? Mai explica-mi o data te rog, pentru academia de politie sau ce scoala e aia? Si care e cel mai bun timp al tau la un km?

| Maria12340036 a răspuns (pentru alex495):

Scuze, acum am văzut ca autocorectorul nu mi-a luat în considerare o cifra.
Alerg 1 km în 4, 16 minute iar pentru întrarea la LM (fete) trebuie sa scot un timp de 4, 25 minute. Pot spune ca ma încadrez sub barem dar acest timp îl fac pe banda nu afara.
Din semestrul 2 vad cu un profesor cât timp alerg și în aer liber.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"și împlinesc imediat 1 an iar anul viitor împlinesc 2 ani"

cum vine asta?