| lSarcastiquel a întrebat:

rog pe cei ce stiu sa răspundă la urmatoarele întrebări in legatura cu Kangoo Jumps:

1. Dupa cat timp se vad rezultatele? Adica slabesti/ te tonifiezi daca mergi de 3 ori pe saptamana, cate o ora.

2. Voi cat de repede v-ati acomodat? Vreau sa zic cu colegii si cu miscarile, plus ghetele.
Eu am făcut prima mea sedinta astazi si a fost foarte greu si obositor. Nu prea aveam echilibru si luam pauze de câteva secunde.
Va rog sa imi raspundeti, multumesc.

Răspuns Câştigător
| Tinna666 a răspuns:

Deci daca mergi cum ai spus tu, de 3 ori pe sapt rezultatele le vei vedea cu siguranta din prima luna..cam la a 9-a sedinta incep sa se vada bine..de acomodat cu ghetele te acomodezi din primele 2 sedinte(ai mai mult exchlibru pe ele cand sari decat atunci cand stai pe loc)..cu cu rezintenta, cam dupa o sapt ar trebui sa nu mai iei pauze asa des..indicat ar fi ca atunci cand iei pauza sa nu te opresti brusc,in niciun caz sa nu te pui jos,faci o miscare lenta, un pas stanga, unul dreapta, cat sa iti tragi putin sufletul... felicitari pentru initiativa de a face sport, sper sa te ti :*

| lSarcastiquel explică (pentru Tinna666):

Mulțumesc de răspuns :* chiar ma ajuta sa stiu ca desi e mai greu la început, merita pentru ca se vad rezultatele dupa prima luna. Sper sa ma acomodez cat mai repede, pentru ca de renuntat, nu o sa o fac laughing).

14 răspunsuri:
| Tinna666 a răspuns:

Cand am fost eu la prima ora de kangoo am crezut ca pic jos.a scos antrenoarea tot untul din noi...eu mergeam zilnic si cam dupa a3a-a4a sedinta deja te acomodezi cu miscarile, cu coregrafiile si rezisti si la antrenament..inca ceva..iti spun din ce am observat eu..in primele 2 zile pe parcursul antrenamentului beam tot timpul apa..am vorbit cu antrenoarea si ma sfatuit sa nu mai beau apa..si la urmatoarele antrenamente nu am mai baut desi chiar imi era sete... daca nu mai puteam ma duceam la baie, luam o gura de apa, dar nu o inghiteam, o scuipam. uite ce mi-a spus ea(imagineazati ca toata apa pe care o bei se balangane in stomacul tau la fiecare saritura, normal sa obosesti si sa ai dureri)

Bine de stiut despre chestia cu apa. Si eu am baut jumătate de sticla mica laughing pur si simplu simteam ca nu mai pot sa stau in picioare daca nu beau si nu imi trag sufletul putin. eu ce stiam, era sa nu bei apa imediat dupa antrenament, pentru ca risri sa te imbolnavesti, nu stiam ca nu e ok sa bei in timpul antrenamentului, dar o sa tin cont de acum. Ce ma mira, e cum ai reușit sa cazi laughing) nu am vazut ( din cele maxim 20 câte fete eram) sa cada cineva, chiar si unele incepatoare ca de mine s-au tinut bine si nu au cazut. Eu aveam o senzatie ca sigur o iau pe spate cand le-am incaltat prima data laughing) am fost cu tati, si el era lângă mine, iar cand incercam sa stau singura pe ele, o luam intr-o parte si strigam la el " tine-ma" rolling on the floor))) oricum, desi e greu si te solicita, cred ca rezultatele vor fi metitate, plus ca imi da o stare de bine si energie laughing).

| Tinna666 a răspuns:

Am uitat..eu beau apa dupa jumatate de ora de la terminarea antrenamentului..si chiar ma simt foarte bine

| Tinna666 a răspuns:

Heii..am spus ca am crezut ca pic jos nu ca am picat laughing dar cat am citit ce mi-ai scris mi-am imaginat cum ar fi fost sa cad rolling on the floor dar daca tot a venit vorba de cazaturi imi aduc aminte ca ajunsesem la un pas mai complicat din coregrafie, eu eram incepatoare si incercam sa fac si eu..si nu stiu cum am reusit sa dau picior in picior si sa imi pun piedica singura laughing dar nu am cazut..am reusit sa raman in picioare laughing laughing

Scuze atunci, am citit gresit laughing)) imi place ca nu iti e frica sa faci mișcările, chiar cu riscul de a face ce ai zis tu laughing oricum e bine ca nu ai căzut, mai akes ca din greșeli se invata.Eu azi ma uitam la miscarile celorlalte fete mai pricepute si cand nu reuseam sa fac si eu, doar saream si ma uitam in oglinda rolling on the floor))) pe viitor ma si vad încercând cum ai zis tu, un pas mai dificil, si imi e ca la cat noroc am, sa n-o fac lata cazand peste cineva de acolo laughing))

| Tinna666 a răspuns:

Cred ca ar fi dureros laughing in sala unde fac eu e gresie pe jos laughing eu sunu genul de persoana care face haz de necaz si daca ar fi sa cad as bufni in ras laughing crede-ma, te distrezi mai tare daca incerci sa faci toata coregrafia. :*

Mai nasol la tine, la mine e parchet. si eu fac la fel laughing) daca mi se intampla sa cad de fata cu altii sau alte lucruri stânjenitoare, incep sa rad sa mai scap de jena rolling on the floor))) dar de unde, e mai mult ironic la prostia facuta de mine laughing) Incerc, si sper ca data viitoare sa o fac mai bine, o sa caut pasii pe youtube sa ii mai " vizualizez" rolling on the floor ca sa stiu cat de cat :*

| Tinna666 a răspuns:

Poti ruga o fata mai experminetata sa-i pun asa sa iti arate pasii la care nu te descurci inaintea antrenamentului, sau sa o rogi sa stea langa tine pe parcursul antrenamentului si in caz ca nu te descurci sa iti arate o data asa, cu incetinitorul, pana prinzi miscarea..bafta :*

E o idee buna, ar trebui sa o incerc. Dar nu stiu, parca am o retinere si in general imi place sa ma prind singura de tot laughing Astăzi vedeam pana si copii pe ghete mai buni ca mine, ca deh, e greu la început laughing Oricum multumesc mult pentru sfaturi :* chiar ajuta.

| Tinna666 a răspuns:

Da,si eu sunt orgolioasa de felul meu si prefer sa nu cer ajutor dar am invatat ca uneori trebuie sa las acasa orgoliul..ma bucur ca ti-am fost de ajutor te pup si spor la ars kilograme :*

Mulțumesc, chiar m-ai ajutat :*

| Wenttmann a răspuns:

Te-ai uitat la nea Marin? laughing

| Wenttmann a răspuns:

In legătura cu întrebarea da slăbești, cu ghetele te acomodezi din prima zi si cu instructorii după 3-4 ședințe.