Întrebare recomandată | MadyMadutza a întrebat:

Buna seara, am 16 ani si as vrea sa ma apuc de sport. Ce sport imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Nu stiu ce preferinte ai tu. O sa iti recomand ceea ce am ales eu, fiind cam tot de varsta ta cand am inceput, acum 5 ani. Despre tenis de camp este vorba, un sport minunat. Nu e nevoie decat de o racheta (cea mai ieftina este undeva la 25 de lei), cateva mingi, un teren disponibil (exista si terenuri gratuite, nu doar cu plata) si un partener, mai experimentat sau de nivelul tau. La inceput nu se vor lega prea multe, vei da in minge aiurea si nu vei simti cu adevarat placerea acestui sport. Dupa cateva saptamani, insa, vei prinde miscarea si totul va capata o logica. Iti recomand din tot sufletul acest sport.

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Volei e cel mai recomandat.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Si inotul e f bun, sanatos si face corp frumos. Volei si tenis de camp iar e bun.

| TheCritic a răspuns:

Ceva ce iti face placere. Eu as recomanda inotul, ciclismul sau tenisul dar depinde doar de tine ce vei alege. Numai bine!

| tudorvolcano a răspuns:

Karate Shotokan. Practic karate de 6 ani, și este o artă, nu numai un sport. În karate înveți să eviți conflictele, înafară de faptul că înveți să te aperi de atacatori.
Un karateka expert are o proprie filozofie foarte dezvoltată, și emană respect prin munca sa.
În karate nu e nevoie de talent, e nevoie de muncă. Karate este pentru toți, indiferent de rasă, vârstă, sex.
Un karateka știe că adevăratul dușman este el însuși, un karateka are reflexe intelectuale și fizice mult mai bine dezvoltate în comparație cu alți oameni, și acest lucru datorită muncii sale în dojo.
Karate este budo.
Un practicant de budo este un budoka.
Virtutea principală a unui budoka este respectul.

| 10han a răspuns:

Volei,handbal,inot,tenis

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat