anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am doua intrebari:
1. Fac sala de vreun an si jumatate, aproape 2 (acum am 16 ani). Cand fac extensii cu bara la triceps imi pusca incheietura cotului si ma doare, uneori ma doare si incheietura dintre palma si antebrat, iar cand imi incordez bicepsul imi pusca cotul... (Uneori si umarul). Rezultate am... 75 kg dimineata, cu vreo 10-12% bf. 178 cm inaltime.
2. Ce valoare nutritiva are spuma ce se formeaza pe laptele de vaca? (e in totalitate grasime?)

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

1. Cartilagiu de rechin sau alflutop injectabil (asta e bestial. Dupa 4 injectii mi-a disparut durerea de la artroza la umar si durerea post operatorie la genunchi. Trebuie doar un asistent medical care sa stie sa injecteze intramuscular. Produs natural) sau spirulina. La farmacii le gasesti pe toate.
2. Caimacul sau chestia aia gen cafetiera din puburi? Oricum ar trebui sa aiba valoarea laptelui din care iese spuma.

| anonim_4396 explică (pentru JohnnyBi):

N-ar putea sa treaca fara nimic? Daca sunt in crestere nu se refac? Multumesc!

| JohnnyBi a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia ma cartilagiu sau spirulina. 50 lei si o sa fii bomba. si sunt naturale.

4 răspunsuri:
| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Pentru prima intrebare ti-as recomanda niste exercitii pentru antrenarea incheieturii staai in genunchi pe o banca joaca, te rezemi cu antebratul de banca si ori cu o gantera usoara ori cu o bara goala(daca folosesti bara goala de 20 kg folosesti ambele brate) si flexezi usor incheietura in sus si in jos.Eu asa am facut

2.Tu vorbesti de "caimac"nu? daca da da este cea mai mare parte a grasimii din lapte

| Tarabostes a răspuns:

La prima intrebare: si mie imi trosnea incheietura manii din cauza unor greutati prea mari, dar am luat o paura de vreo 2-3 saptamani la mana respectiva si la cealata inca m-am antrenat. Acum bicepsul mainii stangi arata foarte frumos, ca o bilta, si al mainii drepte s-a inmuiat rau si nu arata bine. Ia doar o pauza cu ambele maini.