| andrey663 a întrebat:

Buna seara, am si eu o intrebare.
Ce exercitii mi-ati recomanda sa fac pentru imi forma un abdomen cat de cat decent pana pe 10 iulie.(Inarafa de abdomene)puteti da un link cu video, poza sau sa explicati cat sa pot intelege.

Răspuns Câştigător
| BikerZone a răspuns:

Fa crunch cu aparat si fara, fa rotiri a bazinului stanga dreapta cu o greutate in spate, abdomene dar cand cobori spatele sa il opresti la 45 grade si dupa te ridici dar nu pana la pozitia initiala, c sa ramana incordat mereu, si la paralele te tii cu gratele, spatele apropiat de burete sau ce este de perete orice, si ridici genunchii pana la piept si repeti de 20 de ori si faci multe serii. Funda?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Wehes a răspuns:

Niciun exercitiu.
Alimentatie.
Dar nu mai intru in detalii ca in fiecare zi tot raspund acelasi lucru dar vad ca nimeni nu pricepe waiting

| Wehes a răspuns:

Lasa-ma frate, ei vor 6-pack la calculator dar nu ar muncii putin pentru ceva.

| Msr_Dragoş_1992 a răspuns:

Inafara de abdomene... Poti sa faci un fel de abdomene la bara. Te ti de bara cu mainile si ridici ambele picioare deodata. Alergari poti face. Poti de asemenea sa incerci mai multe tipuri de abdomene in afara de cele clasice.Alta solutie nu prea vad.asta am facut si eu, Uite o poza cu mine...nu e fake stai calm :D http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/......7353_n.jpg

| MARIUS122 a răspuns:

Poti face orice exercitiu la abdomen, singura solutie ca ti se vada patratele este sa scapi de grasime, odata ce vei avea un procent scazut de grasime se vor vedea. Nu trebuie asa de tare de batut capu cu abdomenu nu e cine stie ce muschi mare. poti face doar de 2 ori pe saptamana un exercitiu, daca ai grasime putina vei vedea rezultatu.